Δεν φαντάζεστε με ποιο κανάλι συζητά η Κατερίνα Γκαγκάκη!


Για πολλά χρόνια ήταν ένα πολύτιμο μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1- μία σχέση αφοσίωσης που δεν άλλαξε ακόμη και μετά το βελούδινο διαζύγιο της με τον Όμιλο.


Από τότε η Κατερίνα, η οποία από πέρσι έχει καθημερινή εκπομπή στο Love Radio, είχε δεχτεί αρκετές προτάσεις για να αξιοποιήσει δημιουργικά την εμπειρία της τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, ωστόσο, η μόνη φορά που ενέδωσε ήταν στο Mega Κύπρου, αρχικά ως κριτής στο Dansing for you, στη συνέχεια ως παρουσιάστρια στο show ταλέντων, Like a Star, αλλά και ως σύμβουλος επικοινωνίας του σταθμού.

Τις τελευταίες μέρες, πληροφορίες τη θέλουν να εντάσσεται στο δυναμικό του Epsilon TV, κάτι που είχε ακουστεί ξανά το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή τη φορά,όμως, οι φήμες τη θέλουν να έχει δεχτεί μία άκρως δελεαστική πρόταση για το Star Academy -δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιος ακριβώς θα είναι ρόλος της- και πως η απάντησή της δεν ήταν αρνητική αλλά ούτε και θετική, γεγονός που δημιουργεί μια αισιοδοξία για τη θετική έκβαση των συζητήσεων. Η ίδια πάντως δεν έχει θελήσει να κάνει επίσημα κάποιο σχόλιο- την ίδια τακτική ακολουθεί και το κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη που έχει επενδύσει πολλά στο συγκεκριμένο ,υψηλού κόστους, project.

του Νίκου Γεωργιάδη στο entertv.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: