Καπουτζίδης για ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ:«Αυτό που ήθελα να κάνει,το πέτυχε στο έπακρο»


Ο Γιώργος Καπουτζίδης, που φέτος παρουσιάζει στον Σκάι το επιτυχημένο σόου,The Voice,μίλησε στο Tv  Μανία τόσο για τα πλάνα του μετά το σόου όσο και την ανολοκλήρωτη σειρά του,Εθνική Ελλάδος...Έκανες κάποια επαγγελματικά πλάνα για το πώς θα κινηθείς το δεύτερο μισό σεζόν της σεζόν, μετά την ολοκλήρωσή του «The Voice»; 

''Ναι, απλώς δεν μου αρέσει να ανακοινώνω τα σχέδιά μου όταν είναι απλώς σχέδια. Μιλάω όταν νιώθω εγώ έτοιμος''.

Το ενδεχόμενο να παραμείνεις αποκλειστικά στην τηλεόραση ως παρουσιαστής, πέρασε ποτέ από το μυαλό σου; 

''Ε, όχι. Φυσικά και διασκεδάζω όταν παρουσιάζω κάτι που μου αρέσει, όπως το «The Voice» που το παρακολουθούσα με πολύ ενδιαφέρον πάντα, αλλά είμαι δημιουργός πάνω απ’ όλα και πρώτα απ’ όλα''.

Πόσο πολύ σε επηρέασε ως ηθοποιό η κατάρρευση του ελληνικού τηλεοπτικού συστήματος και κυρίως το κλείσιμο του Mega; 

''Κάθε ηθοποιό που του αρέσει η τηλεόραση και θέλει να εργάζεται σε αυτή και ψάχνει καλές συνθήκες εργασίες και συνεργάτες με αισθητική, με μεράκι και φαντασία, τον επηρέασε. Οι άνθρωποι που εργάζονταν στη μυθοπλασία του Mega, τα διέθεταν αυτά και δεν τα βρίσκεις εύκολα''.

Πρέπει να σε στεναχώρησε το γεγονός ότι δεν κατάφερες -λόγων των συνθηκών- να ολοκληρώσεις την «Εθνική Ελλάδος», αφού δεν διηγήθηκε την ιστορία που ήθελε να πει. Ισχύει; 

''Όχι. Ήταν τόσο εκρηκτική η περίοδος πέρυσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα, που δεν προλάβαινες να στεναχωρηθείς για μεμονωμένα περιστατικά, ήταν η συνολική εικόνα τρομακτική. Στεναχωριόμουν όταν έβλεπα ταλαιπωρημένους, φοβισμένους, ηλικιωμένους ανθρώπους, με απόγνωση στο βλέμμα, να στριμώχνονται σε μία τράπεζα. Αυτά με στεναχώρησαν πέρυσι το καλοκαίρι, όχι ότι δεν μπορούσαμε εμείς να ξεκινήσουμε γυρίσματα. Εκτός αυτού,νομίζω ότι η «Εθνική Ελλάδος», έστω και ανολοκλήρωτη, αυτό που ήθελα να κάνει το πέτυχε στο έπακρο. Σύστησε στον κόσμο ένα νέο είδος ελληνικής μυθοπλασίας, επικοινώνησε πλήρως με το κοινό που επέλεξε η ίδια να επικοινωνήσει και εμένα προσωπικά μου χάρισε κάτι πολύ πιο σημαντικό από τη δημοφιλία ή την αναγνωρισιμότητα. Οι θεατές της «Εθνικής» μου χάρισαν απλόχερα την εκτίμησή τους. Και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: