Αγγελική Δαλιάνη: «Με τον Μάνο έχουμε μοιράσει τις υποχρεώσεις»

Unknown
0

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχουν αρκετό χρόνο να βρίσκονται. Το γεγονός ότι δουλεύουν μαζί τους βοηθάει.


Συνεργάζεσαι πάλι με το σύζυγο σου, Μάνο Παπαγιάννη. Πώς είναι αυτή η φορά;

«Μία ακόμη συνεργασία, η τέταρτη φορά. Δεν μας φαίνεται καθόλου παράξενο, το έχουμε ξανακάνει και υπάρχει γενικότερα μία άνεση, έχουμε καλή επικοινωνία και στο θέατρο. Ο Μάνος κάνει έναν Κρητικό, που έρχεται από την Κρήτη για να βρει την τύχη του στην Αθήνα. Βλέπει τι γίνεται με το φίλο του, ο οποίος έχει τρεις γυναίκες στη ζωή του, τρεις αρραβωνιαστικιές, γίνεται το μπέρδεμα και δίνει τη λύση ο Σηφαλιός, μαζί με την οικονόμο, που είναι η Τζέση Παπουτσή. Εγώ υποδύομαι μια Τουρκάλα αεροσυνοδό»

- Μίλησε μου για το ρολό σου...

«Η Τουρκάλα αεροσυνοδός ήταν ιδέα των ανθρώπων που το διασκεύασαν, δεν υπάρχει στο πρωτότυπο Τουρκάλα. Μου άρεσε πάρα πολύ, ειδικά στη φάρσα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, να ψάξω να βρω πώς θα μίλαγε στα ελληνικά η Τουρκάλα με την προφορά της τα κωμικά χαρακτηριστικά, τον ένιωσα αβανταδόρικο σαν ρόλο»

- Δεν χωρίζετε καθόλου με το σύζυγο σου μέσα στην ημέρα;

«Μην το λες αυτό, το ότι είμαστε μαζί στο θέατρο βοηθάει στο ότι έχουμε χρόνο να τα λέμε, γιατί πηγαίνουμε και φεύγουμε μαζί, και, όπως λέει ο Μάνος, «τα λέμε λίγο στο δρόμο, είναι μια ευκαιρία». Γιατί και με τις άλλες υποχρεώσεις, στο σπίτι και στα μαγαζιά που έχουμε, μη νομίζεις ότι τρέχουμε σε όλα μαζί, κάποιες υποχρεώσει έχει αναλάβει ο Μάνος κι άλλες εγώ. Βρίσκομαι αρκετά με το παιδί, φέτος είμαστε στη Β'Δημοτικού κι έχουμε τις υποχρεώσεις μας με τα διαβάσματα μας. Εγώ διαβάζω τη μικρή, έχω αναλάβει αυτό το κομμάτι, γιατί ο Μάνος έχει αναλάβει άλλες υποχρεώσεις, με τα μαγαζιά, αυτές τις ώρες. Τη διαβάζει κι εκείνος, αλλά σπάνια. Είναι κάτι που μου αρέσει, το ευχαριστιέμαι, είναι σαν να πηγαίνω και πάλι στο σχολείο. Είναι κουραστικό αλλά βλέποντας μετά ένα καλό αποτέλεσμα, νιώθω ικανοποίηση, τα πάει πολύ καλά η μικρή στο σχολείο».

-Τι σου λέει ότι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει;

«Θέλει να γίνει ηθοποιός, το έχει πει από πέρυσι, που με είδε να παίζω στην παιδική παράσταση. Της άρεσε που υποδυόμουν τη Χιονάτη και είπε: «Αν είναι να κάνω πριγκίπισσες, θέλω κι εγώ να γίνω ηθοποιός», αλλά θέλει και δασκάλα. Είναι στην ηλικία που θέλει να κάνει διάφορα, αλλάζει γνώμη». 

gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !