Κατερίνα Μισιχρόνη για ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ:«Υπάρχει το στοιχείο της αλληλοεκτίμησης στη συγκεκριμένη δουλειά»


Η ηθοποιός,Κατερίνα Μισιχρόνη,μιλά,μέσα σε άλλα, τόσο για την υποκριτική όσο και για το σίριαλ του ΣΚΑΪ,όπου και πρωταγωνιστεί...

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την υποκριτική; 

«Σε κάποιο σημείο ένιωσα ότι εκτός από τη σωματική φωνή, χορεύτρια ούσα, επιθυμώ ως καλλιτέχνις να γνωρίσω και τον λόγο. Νομίζω ότι αυτή η συνειδητοποίηση με οδήγησε στην απόφασή μου να ασχοληθώ και με την υποκριτική».

Τι θαυμάζεις στον χώρο; 

«Θαυμάζω τους φωτεινούς ανθρώπους, χωρίς κόμπλεξ, αυτούς που είναι γενναιόδωροι στην ψυχή, που τους αρέσει να συνεργάζονται καθώς και τους τίμιους και συνεπείς εργοδότες».

Ψυχολογία, χορός, υποκριτική... πώς συνδυάζονται μεταξύ τους; 

«Αισθάνομαι ότι και οι τρεις αυτοί τομείς περιέχουν κώδικες, διαφορετικούς ο καθένας, που, ωστόσο, όλοι εκφράζουν και οδηγούν στην ίδια πρωταρχική ανάγκη: τη σφοδρή επιθυμία μου για επικοινωνία».

''Προδοσίες'', πώς είναι η συνεργασία με τους συντελεστές; 

«Πολύ καλή! Παρότι οι συνθήκες της συγκεκριμένης δουλειάς είναι πολύ εντατικές, υπάρχει πάντα το στοιχείο της χαράς και της αλληλοεκτίμησης στη συγκεκριμένη δουλειά».

Καρφί

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: