Υρώ Λούπη: Ο Σταύρου, η Τουμασάτου και τα… ερωτικά φιλιά

Unknown
0

Με τον Αλέξανδρο Σταύρου, σύζυγο της Μαριάννας Τουμασάτου, η Υρώ Λούπη έχει παίξει μαζί και ανταλλάξει ερωτικά φιλιά σε δύο τηλεοπτικά σίριαλ, για χάρη της δουλειάς τους.


«Είναι σαν να φιλάς τον αδελφό σου. Είμαστε επαγγελματίες, προσπαθούσαμε να παίξουμε τη σκηνή. Πώς είσαι σ' ένα κρεβάτι με τον αδελφό σου; Κάτι ανάλογο είναι και ο Αλέξανδρος και με εκείνον έχω πολύ στενή σχέση. Δουλειά είναι, λόγω αυτού αναγκαζόμαστε να αγκαλιαζόμαστε και να φιλιόμαστε με ανθρώπους που δεν είναι η ερωτική μας επιλογή, μπορεί να είναι φίλοι μας, γνωστοί μας, αλλά κι εντελώς άγνωστοι άνθρωποι. Αυτό είναι το επάγγελμα, εκείνη τη στιγμή δεν σε απασχολεί το πώς φιλάει ο άλλος για να κρίνεις τις επιδόσεις του. Σε ενδιαφέρει να βγει καλά το πλάνο και π ατμόσφαιρα της σκηνής. Είχα κι ερωτική σκηνή με τον Αλέξανδρο και πήγε τέλεια. (Γέλια.) Βγήκε πολύ καλό, γιατί υπήρχε οικειότητα, μετά γελούσαμε» τόνισε στο Λοιπόν.

- Τι σου είπε η Μαριάννα όταν την είδε;

«Η Μαριάννα δεν είχε κανένα θέμα, γιατί δεν είναι άνθρωπο3 που ζηλεύει, γενικότερα, εμένα αποκλείεται, αλλά κι εκείνη μέσα στη δουλειά είναι. Όταν πρέπει να το κάνεις δεν είναι ότι σου αρέσει και πετάς τη σκούφια σου, αλλά πρέπει να συμβεί κι αυτό. Είμαστε ακόμα σε ηλικία που στήνονται ερωτικές ιστορίες πάνω μας. Τι να κάνω, να μην παίξω τους ρόλους; Δεν είναι το καλύτερο μου, αλλά δεν είναι και κάτι που θα με κάνει να αρνηθώ μία δουλειά»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !