Γνωστή τραγουδίστρια δηλώνει:«Ο Στέλιος Καζαντζίδης έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία»

Στη Real life παραχώρησε συνέντευξη η Παόλα η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, Τον Μανώλη Αγγελόπουλο και τον Στέλιο Καζαντζίδη.


Τι ακούσματα είχες; 
Σίγουρα δεν άκουσα ποτέ αυτά των εφήβων της εποχής μου. Άκουγα Michael Jackson. Μου άρεσε όλο αυτό που ήταν. Και χορευτής εξαίσιος. Η μαμά μου αγαπούσε τη Μαρινέλλα και ο πατέρας μου λάτρευε τον Μανώλη Αγγελόπουλο, τον αδικημένο.

Τον έχω αδικήσει κι εγώ κάποτε τον Αγγελόπουλο. Τον είχα αποκαλέσει «γύφτο», χωρίς ντροπή. Έχω μετανοήσει πικρά. 
Τον αδικήσατε λόγω καταγωγής. Όπως όλοι οι Έλληνες. Εγώ, όμως, ήξερα ότι ο Αγγελόπουλος είναι πιο τίμιος από όλους τους τραγουδιστές. Είναι ο ζητιάνος του έρωτα. Ο ζητιάνος της αγάπης.

Ναι, αλλά ο Καζαντζίδης δεν είναι τίμιος;
Είναι πιο τίμιος από τον Καζαντζίδη.

Τι είναι αυτά που λες; 
Την αλήθεια μου. Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι’ αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία. Ο Μανώλης Αγγελόπουλος δεν το έκανε ποτέ αυτό. Μακάρι να τον είχα γνωρίσει. Οι παλιοί μετρ στα μαγαζιά που τραγουδούσα και η μητέρα μου μού λένε ότι του μοιάζω πολύ..

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: