Ο Μποσταντζόγλου για το ΠΑΡΑΜΥΘΙ:«Είναι η πιο ακριβή παραγωγή,προορίζεται για το εξωτερικό»

0

Το δικό του παραμύθι αρχίζει την Τρίτη, 7 Μαρτίου, ο Αlpha. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση της σειράς «Η λέξη που δε λες» στις 14 Φεβρουαρίου, θα προβληθεί από τον Alpha Kύπρου και Ελλάδας η σειρά εποχής, «Παραμύθι ν' αρχινήσει», του Λώρη Λοϊζίδη, η οποία γυρίζεται σε μεσαιωνικά κάστρα και στην οποία πρωταγωνιστούν 27 αξιόλογοι ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Νίκος Κουρής και Χριστόδουλος Μαρτάς. 

Να σημειωθεί ότι τα κοστούμια των 80 και πλέον συντελεστών είναι βασισμένα σε σχέδια ενδυματολόγων που μελέτησαν την εποχή.

Η παραγωγή συνδυάζει το παραμύθι, τον ρομαντισμό και την κωμωδία. Το σενάριο διαδραματίζεται στον Μεσαίωνα, σε ένα φανταστικό βασίλειο με ευγενείς, χωρικούς, καλούς και κακούς ιππότες, μάγους, έρωτες, πάθη και μυστήρια. Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν πριν από δύο εβδομάδες στο ερειπωμένο χωριό, Παρσάτα, στη Λάρνακα, σε γκρεμισμένα κτήρια, τα οποία αναστηλώθηκαν για τις ανάγκες της σειράς, στο χωριό, Καλοπαναγιώτης, και στην οροσειρά, Τρόοδος.

«Η σειρά είναι η πιο ακριβή παραγωγή που έχει γυριστεί όλο αυτό το διάστημα στην Κύπρο και προορίζεται για το εξωτερικό», αναφέρει ο ηθοποιός, Γιάννης Μποσταντζόγλου, και συνεχίζει: «Στο σίριαλ υποδύομαι έναν καλοκάγαθο βασιλιά, σχεδόν αφελή, που έχει δύο κόρες. Την πιο στριμμένη και μεγαλύτερη ενσαρκώνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Τη μικρή κόρη μου, που είναι γλυκειά και πολύφερνη νύφη, την ενσαρκώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη. Όταν εχθροί θα θελήσουν να υποτάξουν τον πύργο και τον λαό μου, ένας γενναίος ιππότης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Νίκος Κουρής, θα ερωτευτεί το στερνοπούλι μου και θα σώσει το βασίλειό μου από την καταστροφή».

Όταν ρωτάμε τον δημοφιλή κωμικό ηθοποιό να μας διηγηθεί περίεργα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, εκείνος γελώντας αποκαλύπτει:

«Επειδή το κάστρο μου βρίσκεται σε ένα βουνό, κρυμμένο στα σύννεφα και στην ομίχλη, το συνεργείο χρησιμοποιεί ως εφέ τόνους από καπνό. Αφού λέω στους τεχνικούς “ρε παιδιά, θα μας πνίξετε, θα πάθει ζημιά το αναπνευστικό μας”».

Espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !