Πρωταγωνίστρια στη ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ αποκαλύπτει ότι εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία για να γίνει ηθοποιός!


Φέτος πρωταγωνιστεί στη ''Συμπεθέρα'' του ΑΝΤ1 ,και σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως ήθελε από μικρή να σπουδάσει υποκριτική κ'  άφησε τη δημοσιογραφία για την ηθοποιία...
Ο λόγος για τη Ντάνη Γιαννακοπούλου που μίλησε στη δημοσιογράφο, Γωγώ Θωμά,και το People...


Πώς είναι δυνατόν να είχες συνειδητοποιήσει κάτι τόσο σημαντικό σε παιδική ηλικία; 

«Είναι ευτύχημα το να ξέρεις τι θέλεις. Αλλά μη νομίζεις πως εγώ είχα το κουράγιο να το πω δυνατά, να το υπερασπιστώ και να το διεκδικήσω. Σπούδασα αρχικά ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, έκανα μεταπτυχιακό, το παράτησα και γύρισα. Ήθελα να μπω σε σχολή υποκριτικής από τα 18, αλλά οι γονείς μου, έλεγαν να περάσω πρώτα στο πανεπιστήμιο. Επειδή μου άρεσε το γράψιμο από μικρή, με έλκυε η δημοσιογραφία.Παράλληλα με τη σχολή ξεκίνησα και την υποκριτική. Πήγα Erasmus, αργότερα έφυγα με υποτροφία στην Τουλούζη για μεταπτυχιακό και συνειδητοποίησα ότι έχω φτάσει 22 και ότι δεν μπορώ να μπω σε δραματική σχολή μέχρι τα 25. Τότε πήρα τη μητέρα μου τηλέφωνο και της είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Μου είπε ότι θα με στηρίξει και έτσι γύρισα πίσω κι έδωσα εξετάσεις στο Θέατρο Τέχνης». 

Ασχολήθηκες με τη δημοσιογραφία; 

«Δούλευα για ένα χρόνο σε ένα online περιοδικό τεχνολογίας κάνοντας την πρακτική μου. Το άφησα για το θέατρο. Τότε έπαιζα σε μια παράσταση και είχε έρθει να με δει ο τότε εργοδότης μου, ο οποίος, θυμάμαι, μου είπε χαρακτηριστικά: ''Δεν σε έχω δει ποτέ τόσο χαρούμενη. Μπορείς να το κάνεις, τόλμησέ το''».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: