Άνω - κάτω το ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ με την παρατήρηση του Λιάγκα στην εκπομπή

Unknown
0
Μια παρατήρηση του Γιώργου Λιάγκα στο ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ εκμεταλλευόμενος την ρεπόρτερ της εκπομπής που βρέθηκε στα παρασκήνια του Rising Star, ήταν αρκετή για να φέρει αναταραχές στον τηλεοπτικό αέρα της πρωινής εκπομπής μεταξύ των μελών της.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ζήτησε να είναι πιο προσεκτικοί στην εκπομπή με τα δημοσιεύματα που αναπαράγουν.

«Καταρχάς έχει 100% δίκιο σε αυτά που λέει στο να είμαστε πιο προσεχτικοί σε αυτά που αναπαράγουμε. Διότι η αλήθεια είναι γράφονται διάφορα δημοσιεύματα που εμείς τα αναπαράγουμε, όμως Γιώργο μου τα διαψεύδουμε. Δηλαδή επειδή σε έχω δει έξω και ξέρω πόσο προσεχτικός είσαι, και πόσο προσεκτική είναι η ζωή σου και πόσο κύριος είσαι, αυτό που έχουμε πει είναι ότι τα δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα. Αλλά για να πούμε ότι είναι ανυπόστατο, πρέπει πρώτα να μεταφέρουμε το ρεπορτάζ. Και για αυτό που λέει η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος με έχει δει έξω και με έχει προστατεύσει κιόλας, μπορεί να με έχει δει με έναν άνθρωπο που βγαίνω και δεν το έχει πει πουθενά», τοποθετήθηκε η Κατερίνα με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να απαντά:

«Ωραία η αγιογραφία. Ο Γιώργος πριν κάνει αυτό που παρουσιάζει και το Lucky Room, πέρυσι ήταν σε ένα πρωινό και περνούσε όλο τον κόσμο από το κόσκινο και σχολίαζε και αυτός δημοσιεύματα με το δικό του τρόπο και τον καυστικό και το χιούμορ. Και τα έπαιζε τα δημοσιεύματα, τα ανέλυε κι έλεγε αν είναι αληθή ή ψευδή. Εμείς την ίδια δουλειά κάνουμε. Έχει ξεχάσει τα περσινά, τα προπέρσινα; Μην ξεχνάμε τι έχουμε πει και τι έχουμε κάνει. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει κάνει την showbiz έτσι!»

«Έχει πάρει ένα διαζύγιο τώρα, πριν λίγους μήνες. Έχει δύο παιδιά. Δεν είναι ωραίο ξαφνικά να γράφεται και να ακούγεται ότι αμέσως τον επόμενο μήνα βρήκαν καινούριους και έκαναν και έραναν. Γιατί δεν δίνει δικαιώματα. Όσες φορές τον έχω δει έξω τον βλέπω πάντα μόνο του με τον κολλητό του τον Λάκη», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !