Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά «Αστέρας Ραχούλας».

Στη σειρά υποδύεστε τον Μπάμπη. Τι χαρακτήρας είναι;
Ο Μπάμπης αυτό που σε πρώτη φάση βλέπει κανείς είναι ότι είναι ένας άνθρωπος παθιασμένος με την ομάδα του, τσιγκούνης, έχει εγκαταλείψει σχεδόν την προσωπική του ζωή και την εργασία του, την οποία έχει εμπιστευτεί στην κόρη του. Ο ίδιος ασχολείται κυρίως με την ομάδα και με το πώς θα πάρει την εκδίκηση του απέναντι στον Σκυρογιάννη, που είναι ο δήμαρχος του αντίπαλου χωριού και, εκτός από τα χρήματα και την επιτυχία, του έχει «φάει» και τη γυναίκα. Με άλλα λόγια, είναι πολύ σοβαροί λόγοι αυτοί για να θέλει να την εκδικηθεί ο Μπάμπης.
Οι δυο τους είναι σε κόντρα... θα έρθουν σε έντονη αντιπαράθεση;
Π' αυτά πρέπει να ρωτήσετε τον Γιώργο Κρητικό και τον Μάκη Πιτταρά. Δεν ξέρω και δεν ρωτάω κιόλας, γιατί μου αρέσει και εμένα να περιμένω με αγωνία.
Ο Μπάμπης δείχνει συμπάθεια στη Μαργαρίτα. Τρέφει κάποια συναισθήματα για εκείνη;
Νομίζω ότι ο Μπάμπης, άπαξ και η Μαργαρίτα είναι χρυσοχέρα, την ερωτεύεται αμέσως. Τώρα από και πέρα πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία δεν ξέρω. Είναι τέτοιο το πάθος του για εκδίκηση και για την ομάδα, που δεν έχει προσωπική ζωή. Το σίγουρο είναι ότι ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται καλά ία οικονομικά και δεν σπαταλά λεφτά είναι ερωτεύσιμος για τον Μπάμπη.
Πηγή:mytv

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: