Η αστυνομία ψάχνει να συλλάβει την Τατιάνα Στεφανίδου έπειτα από μήνυση της Χ.Α.


Με εντολή του εισαγγελέα αναζητείται η γνωστή παρουσιάστρια του «Ε», Τατιάνα Στεφανίδου, προκειμένου να συλληφθεί μετά από μήνυση που υπέβαλε ο δικηγόρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού.
Η Τατιάνα Στεφανίδου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στο «Ε», είχε προβάλει βίντεο από την «εισβολή» Χρυσαυγιτών σε σχολείο του Περάματος, όπου επρόκειτο να φιλοξενηθούν προσφυγόπουλα και όπως αναφέρεται στη μήνυση, είχε σχολιάσει ότι ο βουλευτής της Χ.Α., Ι. Λαγός συμμετείχε σε βιαιότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μήνυση ζητήθηκε η ποινική δίωξη της παρουσιάστριας, επισημαίνοντας ότι ο βουλευτής της Χ.Α. δεν συμμετείχε στα επεισόδια.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας έκανε δεκτές τις αιτιάσεις του μηνυτή και έδωσε εντολή, σήμερα, να εντοπιστεί και να συλληφθεί η Τατιάνα Στεφανίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα, αστυνομικοί μετέβησαν στις εγκαταστάσεις του «Ε», προκειμένου να συλλάβουν την παρουσιάστρια.

Πηγή: real.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: