Έλενα Ράπτη και Λούκας Γιώρκας: Από ζευγάρι.... συνεργάτες!

Αποτέλεσμα εικόνας για Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας
Η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας δεν είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, έπειτα από επιλογή και των δυο τους.«Αυτή τη στιγμή η Έλενα και ο Λουκάς διατηρούν άριστες σχέσεις και υπάρχει μεταξύ τους ένα κλίμα αμοιβαίας αγάπης και σεβασμού. Ήταν, άλλωστε, κοινή τους απόφαση να μην είναι πια μαζί», αποκαλύπτει στο «Weekend» πηγή από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Μάλιστα, ενάντια σε διάφορα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σκηνές ζηλοτυπίας και ψυχρότητα ανάμεσα στην εντυπωσιακή βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και τον τραγουδιστή, οι δυο τους ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά σε ένα project για καλό σκοπό!

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα ο Λουκάς Γιώρκας υπογράφει την επιμέλεια παραγωγής, τη μουσική και τους στίχους στην ιστορία κινουμένων σχεδίων «Το μυστικό της Νίκης II», η οποία εντάσσεται στην καμπάνια ενημέρωσης για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ», που εδώ και χρόνια έχει αναλάβει η πρώην αγαπημένη του. Οι δυο τους αυτή την περίοδο συνεργάζονται στενά για τον συγκεκριμένο σκοπό, ενώ η παρουσίαση της δουλειάς τους θα γίνει σε λίγους μήνες από τώρα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: