Γνωστός τραγουδιστής έγινε οδηγός ταξί.

0
Η οικονομική κρίση, ολοένα και περισσότερο πλήττει όλους τους ανθρώπους πόσο μάλλον τους τραγουδιστές οι οποίοι έχουν δει το κασέ και τις εμφανίσεις τους να μειώνονται, με αποτέλεσμα πολλοί απ' αυτούς να καταφεύγουν σε άλλες επαγγελματικές διεξόδους.


Ένας απ' αυτούς είναι και ο τραγουδιστής Σταύρος Λιβυκός ο οποίος εξομολογείται στην Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά πως άφησε το τραγούδι πριν τρεισήμισι μήνες για να γίνει ταξιτζής.

«Δεν ήθελα να ζω άλλο από το τραγούδι, έτσι όπως έχει εξελιχτεί η δουλειά του τραγουδιστή σε διάφορα παρακμιακά νυχτερινά κέντρα και με τη βοήθεια του Θεού κι ενός καλού φίλου μου, έγινα οδηγός ταξί και βγάζω αξιοπρεπώς το ψωμί μου» λέει και αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Έπειτα από τρεις δεκαετίες στο τραγούδι, με δέκα προσωπικά άλμπουμ και επιτυχίες, έφτασα στο σημείο να πηγαίνω για δουλειά σε διάφορα μαγαζιά και να είμαι απογοητευμένος ως τραγουδιστής, και από καλλιτεχνικής και από οικονομικής πλευράς. Μάλιστα, είχα φτάσει στο σημείο να σηκώσω τα χέρια ψηλά, αφού δεν είχα χρήματα να πάω ούτε στο σούπερ μάρκετ. Επίσης, αν δεν ήταν καλοί άνθρωποι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού όπου μένω με την οικογένειά μου, θα μας πετούσαν έξω. Έτσι έψαχνα να βρω οποιαδήποτε δουλειά, αλλά σε όλους τους γνωστούς που απευθύνθηκα βρήκα τις πόρτες κλειστές».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !