Η Λυδία Κονιόρδου στο Βερολίνο

Unknown
0

Η υπουργός τίμησε με την παρουσία της την τελετή έναρξης του Hellas Filmbox Berlin, ενός κινηματογραφικού φεστιβάλ που στηρίζει και προωθεί τους νέους Έλληνες δημιουργούς, όπου τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Κώστας Γαβράς


Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, Λυδίας Κονιόρδου, στο Βερολίνο. Η υπουργός τίμησε με την παρουσία της την τελετή έναρξης του Hellas Filmbox Berlin, ενός κινηματογραφικού φεστιβάλ που στηρίζει και προωθεί τους νέους Έλληνες δημιουργούς, όπου τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Κώστας Γαβράς.

Επιπλέον, η υπουργός στήριξε τις παράλληλες δράσεις του Φεστιβάλ, δίνοντας διάλεξη σε νέους ηθοποιούς και κινηματογραφιστές.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας της Λυδίας Κονιόρδου με την ομόλογό τής Ομοσπονδιακή Υπουργό Πολιτισμού και Media της Γερμανίας, Monika Grutters. Οι δύο υπουργοί αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν θέματα διμερών σχέσεων και Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, δηλώνοντας την αμοιβαία τους βούληση για συνεργασία σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο. Έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος της Γερμανίδας υπουργού αποτελεί και η έκφραση επιθυμίας να επισκεφτεί την Ελλάδα μέσα στο τρέχον έτος.

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !