Λευτέρης Πανταζής: Στα δικαστήρια για το τραγούδι, που ερμήνευσε για το Χαμόγελο του παιδιού....

0
Αποτέλεσμα εικόνας για Λευτέρη Πανταζή
Ένα τραγούδι του για το Χαμόγελο του παιδιού ήταν η αιτία για να ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι αγωγών, οδηγώντας τον Λευτέρη Πανταζή, τη δισκογραφική του εταιρεία και τον συνθέτη Νίκο Μανδαράκη στα δικαστήρια.



Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, τρεις αγωγές συνεκδικάστηκαν στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, την περασμένη εβδομάδα, με τον συνθέτη να στρέφεται εναντίον της δισκογραφικής εταιρείας, εκείνη κατά του τραγουδιστή, Λευτέρη Πανταζή και αυτός με τη σειρά του κατά του συνθέτη.

“Ένα καλό πήγα να κάνω, όπως πολλές φορές έχω πράξει στο παρελθόν, και θα βρω και τον μπελά μου” τόνισε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο δε μάνατζερ του τραγουδιστή Θεόδωρος Μακρίδης ανέφερε: “Όλα άρχισαν όταν ο Μανδαράκης επικοινώνησε με τον Πανταζή προτείνοντας του να συμμετάσχει σε ένα cd για το Χαμόγελο που θα είχε 12 τραγούδια, από 12 καλλιτέχνες. Ο Λευτέρης του είπε ότι δέχεται. Του ζήτησε να το στείλει να το ακούσει και να το φτιάξει. Πράγματι το έστειλε και ο Πανταζής του έφτιαξε με δικά του έξοδα. Πρόκειται για το “Αν την δείτε, να της πείτε”. Στούντιο, ενορχήστρωση, παραγωγή και videoclip”, ανέφερε ο μάρτυρας και πρόσθεσε πως στο cd μπήκαν τελικά 6 τραγούδια και κυκλοφόρησε μόνο μέσω ίντερνετ. Την επόμενη χρονιά όμως, ο Λευτέρης Πανταζής επικοινώνησε με τον συνθέτη και πήρε άδεια για να εντάξει το τραγούδι στο νέο του άλμπουμ. “Είχε την έγκριση του ρητά και φαίνεται κανονικά και το όνομα συνθέτη και στιχουργού”.

Ο τραγουδιστής επεσήμανε πως έκανε εκείνος την παραγωγή, κοινοποίησε το όνομα του δημιουργού στο video clip και το cd, όπως και τον αριθμό λογαριασμού τραπέζης του Χαμόγελου για να συνεισφέρει όποιος ήθελε. Ο Λεπά είπε πως δεν υπήρξε πρόθεση να κάνει κακό στον συνθέτη και αποκάλυψε πως είχαν επικοινωνήσει και ο συνθέτης τότε δεν είχε κανένα πρόβλημα! Ο συνθέτης διεκδικεί το ποσό των 50.000 ευρώ από την Heaven, ενώ στο δικαστήριο κατέθεσε και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ξεκαθαρίζοντας πως η εταιρεία είχε εξασφαλίσει την άδεια για να κυκλοφορήσει το τραγούδι.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !