«Μπήκε ο σατανάς μέσα μου» λέει η φόνισσα του Κορωπίου

Unknown
0

Η 26χρονη μιλάει αποκλειστικά στο protothema.gr μέσα από τις φυλακές και περιγράφει όσα συνέβησαν τη μοιραία εκείνη βραδιά


Έξι μήνες έχουν περάσει από το φονικό στο Κορωπί που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Η 26χρονη Νικολέτα που μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην σύζυγο του 41χρονου συντρόφου της και μητέρα δύο παιδιών, σπάει τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές της Θήβας.

Η 26χρονη μιλάει αποκλειστικά στο protothema.gr για τη μοιραία ημέρα που άλλαξε ριζικά τις ζωές όλων, τη νέα της καθημερινότητα με τα παιδιά της στη φυλακή αλλά και για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον τότε σύντροφό της.

«Έγινε ένα συμβάν πολύ δυσάρεστο, κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Δεν έπρεπε να βγω εκτός ελέγχου, να βγω από τον δρόμο του Θεού. Είναι δύσκολο. Προσπαθώ μόνο για τα παιδιά, είμαι καλά, δυνατή για τα παιδιά μου».

Η νεαρή μητέρα που έχει χαρακτηριστεί ως η φόνισσα του Κορωπίου περιγράφει όσα συνέβησαν τη μοιραία βραδιά.

«Προσπαθώ να βγάλω το συμβάν από το μυαλό μου. Χάθηκε μία ζωή, έχουν μείνει δυο παιδάκια ορφανά από μητέρα. Προς το παρόν εγώ τα δικά μου τα έχω ακόμη αλλά δεν θα τα έχω και για πολύ, άρα θα μείνουν κι άλλα δύο παιδάκια ορφανά από μητέρα. Θα είναι μακριά από εμένα. Άλλαξαν όλες οι ζωές όλων μας. Ήταν η κακιά στιγμή. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Μακάρι. Να μην γινόταν τίποτα, να ήταν όλη η ζωή όπως ήταν πριν πέντε μήνες. Να ήμασταν όλοι φυσιολογικά. Συγγνώμη, τώρα είναι δύσκολα. Είναι η πιο δύσκολη κατάσταση».

Τραγικοί θεατές όλων όσων συνέβησαν ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήταν τα παιδιά της άτυχης 38χρονης αλλά και ο μόλις δύο ετών γιος της 26χρονης.

«Εκείνη την ώρα θόλωσα, βγήκα εκτός εαυτού. Προσπαθώ κάθε βράδυ να το πιστέψω. Έχω μετανιώσει. Πάντα το βράδυ όταν θα κοιμηθούν τα παιδιά μου θα ζητήσω συγγνώμη από το παιδάκι μου, γιατί το μεγάλο μου παιδί ήταν μαζί μου. Θα ζητήσω συγγνώμη από το Θεό και τα παιδάκια της. Ώρες ώρες βλέπω το παιδί μου θλιμμένο, στεναχωρημένο. Εκείνη την ώρα καταλαβαίνω ότι έχει τις εικόνες. Δεν ξέρει πολλά. Τώρα έχει αρχίσει και μιλάει. Αναζητάει πολλούς ανθρώπους έξω, είναι δύσκολο».

Η ίδια μετά το φονικό έχει μετανιώσει και έχει στραφεί προς τον Θεό.

«Ο πάτερ εδώ στη φυλακή μου είπε ότι τη στιγμή εκείνη βγήκα από τον δρόμο του Θεού, ο σατανάς μπήκε μέσα μου».

Ο 41χρονος μηχανικός αυτοκινήτων δεν έπαψε ποτέ να είναι το «μήλον της έριδος», καθώς οι δύο γυναίκες δεν έπαψαν ποτέ να τον διεκδικούν.

«Αν ο Γιάννης είχε βάλει σε μία σειρά τα πράγματα πιστεύω ότι δεν θα είχαμε τέτοια αποτελέσματα. Για να γίνει κάτι τέτοιο, πιστεύω πως φταίει και ο ίδιος κάπου. Ο ίδιος έλεγε ότι δεν είχε επαφές μαζί της, δεν είχε επαφές με τα παιδιά αλλά μάλλον από ό,τι φάνηκε έλεγε ψέματα».

Σήμερα ο 41χρονος σύντροφός της έχει αποφυλακιστεί και όπως υποστηρίζει η 26χρονη δεν έχουν καμία επαφή. «Δεν έχουμε επαφές. Καλή κοινωνία του εύχομαι».

Μάλιστα η ίδια μίλησε και για την απόφασή της να πάρει μαζί της τα δύο παιδιά της ηλικίας ενός και δυο ετών. «Χωρίς τα παιδιά δεν μπορούσα να σταθώ πολύ καλά στα πόδια μου. Έπρεπε να τα πάρω, έπρεπε να γνωρίσουν τη μητέρα τους, να με μάθουν. Να δούμε μέχρι πόσο μπορώ τα να κρατήσω». 

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 26χρονης, Βασίλης Ταουξής, δήλωσε στο protothema.gr: «Έχει πλήρη επίγνωση ότι σηκώνει ένα αβάσταχτο φορτίο. Πολύ μεγάλο που για τους αδύναμους ώμους μιας νέας κοπέλας που από τη μια στιγμή στην άλλη, από μια κανονική ζωή βρέθηκε με την ταμπέλα της φόνισσας, μέσα στη φυλακή μαζί με δύο βρέφη. Από εκεί και πέρα αναμένουμε την εξέλιξη των διαδικασιών μέχρι να οριστεί η ημέρα της δικασίμου όπου πλέον θα είναι η σημαντικότερη διαδικασία αυτής της πολύκροτης υπόθεσης».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !