Βασίλης Γιακουμάρος: «Θα ήθελα να ήμουν ο αδελφός της Μαρίας Καβογιάννη και στην πραγματικότητα»

Unknown
0

Νέα χρονιά, μέρα και ώρα προβολής για την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 και του Λευτέρη Παπαπέτρου «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα...».
Ο Ροδίτης ηθοποιός, Βασίλης Γιακουμάρος, που έγινε ευρέως γνωστός από το δημοφιλές σίριαλ του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί» ως Μάνος -ο πρώτος έρωτας της Εύας (Ιωάννα Πηλιχού)-, συναντήθηκε σε ένα πάρτι με τον σεναριογράφο των παραγωγών «Εγκλήματα» και «Κάτω Παρτάλι», και την επομένη έλαβε τηλεφώνημα για να περάσει από οντισιόν. Η τύχη τού χαμογέλασε και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης πήρε με το σπαθί του τον ρόλο του αδερφού της Μαρίας Καβογιάννη.

«Θα ήθελα να ήμουν ο αδελφός της Μαρίας και στην πραγματικότητα. Είναι ταλαντούχα, έξω καρδιά. Την αγαπάω» λέει στην «Espresso» ο Βασίλης, που εργάζεται δέκα χρόνια ως ηθοποιός, πάρα τις δυσκολίες, αν και έχει σπουδάσει μαθηματικός.

Ο ήρωάς του πιστεύει στις θεωρίες συνωμοσίας, εκείνος όμως θεωρεί πως τα πάντα έχουν λογική εξήγηση. «Η μόνη θεωρία που θέλω να ισχύει είναι ότι ο Ελβις Πρίσλεϊ ζει. Και αυτό γιατί λατρεύω τη φωνή του. Κατά τα άλλα, θεωρώ πως ό,τι συμβαίνει στον κόσμο και στην κοινωνία είναι αποτέλεσμα των πράξεων ενός λαού και όχι εξωγήινων όντων ή μυστήριων οργανώσεων» υποστηρίζει και συνεχίζει: «Αυτό που εισπράττω από το σίριαλ είναι ότι ο σεναριογράφος θέλει να δείξει -ίσως μέσα από την υπερβολή- ότι η κρίση μας δεν είναι οικονομική, αλλά κατά βάση αξιακή. Ο Λευτέρης Παπαπέτρου “φωτογραφίζει” με μαεστρία τις κατεστραμμένες συγγενικές σχέσεις, που δεν έχουν φθαρεί μόνο από το χρήμα» καταλήγει ο ηθοποιός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !