Κώστας Φραγκολιάς: Υπάρχουν υπερεκτιµηµένοι άνθρωποι στην τηλεόραση

Τι διαλέγει ο Κώστας Φραγκολιάς ανάμεσα σε τηλεόραση και υποκριτική; Τι δεν του αρέσει στην τηλεόραση και πώς σχολιάζει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ως αρχηγό της ομάδας του Happy Day; Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μιλάει για όλα...
Τηλεόραση ή υποκριτική; Τι θα επιλέγατε;
∆υστυχώς, στις εποχές που ζούµε, ό,τι µου προσέφερε πιο εύκολα τα προς το ζην. Πέρα από αυτό, µου αρέσει πάρα πολύ ο κινηµατογράφος. Εχω κάνει τρεις ταινίες. Είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει! Τηλεόραση πιο πολύ κάνω για βιοποριστικούς λόγους.
Τι δεν σας αρέσει στην τηλεόραση;
Είναι αδυσώπητη και σκληρή. Και αν είσαι µε τους σκληρούς, έχει καλώς. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν την έντονη κριτική. Εγώ µέχρι τώρα αντέχω.
Υπάρχουν υπερεκτιµηµένοι άνθρωποι στην τηλεόραση;
Ναι.
Ακούγεται ότι η Ελένη Τσολάκη θα αναλάβει δική της εκποµπή. Σε αυτή την περίπτωση θα επανεξετάσετε τη δική σας συµµετοχή;
∆εν ξέρω κάτι τέτοιο. Ναι, θα την επανεξέταζα. Αυτό συνέβη όταν πήγα στην εκποµπή. Είχαµε κάνει πρόβες για να δούµε πόσο ταιριάζουµε.
Η Σταµατίνα είναι αρχηγός;
Ναι, είναι! Έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα να είναι. Έχει τεκµηριωµένη γνώση επί παντός επιστητού και µιλάει πολύ ωραία ελληνικά. Είναι πολύ λίγοι οι παρουσιαστές που µιλούν σωστά και ωραία ελληνικά.

Πηγή: Real

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: