Δεν λειτουργεί μεροληπτικά απέναντι στην ΑΥΓΗ η Περιφέρεια Αττικής...

0

Ανακοίνωση σχετικά με τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας Αττικής αναφορικά με τον έλεγχο και τη διοικητική εποπτεία Ανωνύμων Εταιριών, εξέδωσε το εν λόγω νομικό πρόσωπο, μετά τις
αποκαλύψεις του κ. Βορίδη ότι το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας για την Αυγή υποστηρίζει ότι η εφημερίδα εμφανίζει αρνητικό μετοχικό κεφάλαιο και πως πρέπει να ενεργοποιηθεί ο ισχύων νόμος που ορίζει ότι ο μέτοχος – δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ –να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή η εταιρεία να μπει σε εκκαθάριση.

Η απάντηση της Περιφέρειας Αττικής στον κ. Βορίδη:
"Σύμφωνα με τον νόμο 2190/1920, Περί Ανωνύμων Εταιρειών, όπως ισχύει σήμερα, η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής για τον έλεγχο και τη διοικητική εποπτεία των ανωνύμων εταιριών, εποπτεύει, μεταξύ άλλων, και την «Η Αυγή Εκδοτικός και Δημοσιογραφικός Οργανισμός Α.Ε.». Τα στοιχεία που τηρούνται για τη συγκεκριμένη εταιρεία στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθηνών, δεν συνηγορούν στη σπουδή που επιδεικνύουν ορισμένοι να αποδώσουν μεροληψία στην πολιτική Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής. Είτε πρόκειται για μεγάλες επιχειρήσεις είτε για εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ΜΜΕ ή μικρομεσαίες, αφενός, η Περιφερειάρχης Αττικής δεν ευνοεί «ημέτερες» επιχειρήσεις, αφετέρου, η απόλυτη τήρηση της νομιμότητας παραμένει απόλυτη προτεραιότητα".
parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !