Όλο το ρεπορτάζ για τη μεταγραφή...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Ο κύβος ερρίφθη και η Μαρία Χούκλη παραδίδει τη σκυτάλη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο νέος άνκορμαν του ΑΝΤ1 θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 30 Γενάρη στις 7 το απόγευμα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος που μετά την λήξη της συνεργασίας του με το Star είχε δεχτεί προτάσεις από πολλά κανάλια (είχε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προ… ΣτΕ εποχή), ξεκίνησε τις αρχικές συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει τον σχολιασμό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και παράλληλα να παρουσιάζει μια φορά την εβδομάδα, την εκπομπή του, «Στον ενικό».

Μετά όμως την πρόθεση της Μαρίας Χούκλη να αποχωρήσει από τον σταθμό, άλλαξαν τα σχέδια και πλέον θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων, ενώ δεν συζητείται τίποτα για την εκπομπή «Στον ενικό» καθώς τώρα όλο ο αγώνας εστιάζεται στην ανάκαμψη του Δελτίου που μετά την μεταφορά του στις 19.00 βλέπει την πλάτη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και του Αντώνη Σρόιτερ.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που η ίδια η Μαρία Χούκλη ζητούσε να γίνουν αλλαγές και το δελτίο να γίνει πιο δυναμικό προκειμένου να ανακάμψει κάτι που στη συνέχεια έδειξε και η σχετική έρευνα που είχε παραγγείλει ο σταθμός για τη μορφή που θα πρέπει να έχει το δελτίο του.

Η έλευση του Γιάννη Μιχελάκη στη Διεύθυνση Ειδήσεων και τώρα ο ερχομός του Νίκου Χατζηνικολάου, μαζί με τις αλλαγές στο πρόγραμμα, δείχνουν ότι ο ΑΝΤ1 είναι αποφασισμένος να ανακάμψει σε τηλεθέαση. Και η αλήθεια είναι ότι ως anchorman ο Χατζηνικολάου ξέρει να κερδίζει, κάτι που απέδειξε τόσο στο Mega, όσο και στον Alpha και στην συνέχεια στο Alter.

yupiii.gr

Υ.Γ Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του aixmi.gr,η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής αυτής θα γίνει αύριο μέσα από το γραφείο τύπου του Ant1

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ο ΑΝΤ1 -καθυστερημενα- δειχνει να ξυπναει απο το ληθαργο για να διεκδικησει την θεση που ειχε αρκετα χρονια πριν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !