Γιώργος Καφετζόπουλος: Δεν με απασχολεί η σύγκριση με τον πατέρα μου...

0
Αποτέλεσμα εικόνας για καφετζοπουλος γιωργος
Ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, Γιώργος μίλησε για τα βήματά του στην υποκριτική και για τη σύγκριση με τον πατέρα του.



Εσύ από μικρός ήσουν δυναμικός και ανεξάρτητος; Προσπάθησες από πιτσιρικάς να ανεξαρτητοποιηθείς από την οικογένειά σου;

Κοίτα, αυτό προέκυψε σε μία φάση της ζωής μου που δεν άντεχα να ζω άλλο με την οικογένειά μου. Δεν γινόταν άλλο. Ήθελα τον χρόνο μου, τον χώρο μου. Και αποφάσισα να μείνω μόνος μου. Φυσιολογικά έγινε. Από την άλλη, μου αρέσει που είμαστε ένας λαός που αγαπά την οικογένεια, χωρίς να εννοώ πως είμαι υπέρ της οικογενειακής καταπίεσης που υπάρχει στην Ελλάδα σε μεγάλο βαθμό. Είμαι κάπου στο μέσο. Οι ξένοι, όταν το παιδί τους πάει 18 ετών, το διώχνουν για να μείνει μόνο του. Δεν είμαι 100% υπέρ αυτού και θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα πως δεν με έχουν στηρίξει οι γονείς μου. Η ανεξαρτησία έχει και λίγο πόνο. Έτσι το βίωσα. Έχεις ένα θέμα και δεν πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στην πρώτη δυσκολία τους γονείς σου. Πρέπει να το παλέψεις αρχικά μόνος σου. Ζορίστηκα λίγο σε όλα τα επίπεδα, αλλά τα κατάφερα. Είναι απελευθερωτικό.

Όταν έκανες τα πρώτα σου βήματα στον χώρο, φοβήθηκες καθόλου τη σύγκριση με τον πατέρα σου, Αντώνη Καφετζόπουλο;

Εγώ όχι. Ούτε το είχα στο μυαλό μου. Δεν με απασχολεί. Εσείς με ρωτάτε και λέω «αυτοί το βλέπουν έτσι». Τώρα είμαι πιο cool με αυτό το θέμα και λέω «οκ, ας κάνω και τηλεόραση». Στο παρελθόν είχα μία άρνηση, μία αντίδραση. Δεν ήθελα να μου λένε για τον πατέρα μου. Ούτε να ακούω σχόλια, ούτε να εκτεθώ. Δεν ήμουν έτοιμος να το πάρω σαν να μην συμβαίνει και κάτι.

Πηγή: Down Town Κύπρου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !