Μετά από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας,έρχεται στον Γρηγόρη...


Απόψε, Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου, στο The2night Show, στις 23.15, στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης
Αρναούτογλου υποδέχεται τον Γιώργο Παπαδόπουλο ο οποίος τραγουδάει ζωντανά στο πλατό και μας μιλάει για μία πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία που είχε.


Ο ηθοποιός,Πέτρος Φιλιππίδης, συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μία συζήτηση εφ όλης της ύλης για πολιτική, θέατρο, επιτυχίες αλλά και αποτυχίες. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μάς μιλάει για τη ζωή του, για τη γυναίκα του και τον γιο του. Επίσης, μας αποκαλύπτει ποιο είναι το λάθος που δεν θα έκανε ξανά.,.


Μετά από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, η Σοφία Φαραζή έρχεται στο The2night Show. Μας μιλάει για τη ζωή της, για το θέατρο, την τηλεόραση και πόσο την άλλαξε η μητρότητα.


Ο Κώστας Λαχανάς και η Εύα Καρανάσιου, έρχονται στο The2night Show, μας μιλούν για τη ζωή τους, για το κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Εξαρτημένων Ατόμων, «ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ», που έχουν δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη, και αποδεικνύουν στην πράξη ότι όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: