Δημήτρης Καταλειφός για τη ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ:«Ήταν σαν να φτιάχναμε κινηματογραφική ταινία»


Ο ηθοποιός,Δημήτρης Καταλειφός ,που πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του ALPHA,Η λέξη που δε λες,παραχώρησε συνέντευξη στο rejected.gr,και μίλησε για το σίριαλ αυτό..."Η Λέξη που δεν λες", η τηλεοπτική σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη που πρωταγωνιστείτε, πρέπει να ήταν μεγάλη εμπειρία. Τόσους μήνες στην Κρήτη, πρέπει να έπεσε πολύ διάβασμα, για την διάλεκτο κι όχι μόνο... 

Ήταν εμπειρία να ζεις, καταρχάς, στην Κρήτη. Η Κρήτη έχει ομορφιά, παράδοση... η ίδια η Κρήτη είναι από μόνη της εμπειρία. Ο Παπαδουλάκης έχει κινηματογραφικές βλέψεις κι αυτό έδωσε στο σήριαλ μια ποιότητα διαφορετική, από ό,τι γυρίζεται συνήθως. Ήταν σαν να φτιάχναμε κινηματογραφική ταινία. Πέρα από το θέμα του αυτισμού του παιδιού, με συγκίνησε η γλώσσα της Κρήτης. Έπρεπε να τη μιλήσω μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ήταν δύσκολο-λες και μαθαίνεις άλλη γλώσσα-μα συνάμα και ελκυστικό, γιατί ήταν σαν παιχνίδι. Μια απελευθέρωση. Χαίρομαι για την σειρά,θεωρώ ότι λειτούργησε καλά σε όλα τα επίπεδα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: