Δημήτρης Καταλειφός:«Η ζωή και το θέατρο είναι συγκοινωνούντα δοχεία»


Ο  Δημήτρης Καταλειφός,που φέτος πρωταγωνιστεί στο δραματικό-κοινωνικό σίριαλ του ALPHA, Η λέξη που δε λες, υποδυόμενος τον παππού του μικρού Παυλή,παραχώρησε συνέντευξη στο rejected.gr και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Παπανικολάου...

Ο ηθοποιός, την ανασφάλεια και τον ναρκισσισμό, δεν πρέπει να τα κουβαλάει πάντα μαζί του;

Ο ηθοποιός οφείλει να διαθέτει ανασφάλεια και ναρκισσισμό. Απλώς, πρέπει να τα διαχειρίζεται ανοιχτά προς τους άλλους κι όχι κλειστά προς τον εαυτό του. Δεν πρέπει να μπερδεύουμε τη ζωή με το θέατρο. Η ζωή είναι πάνω από όλα. Από τη ζωή αντλείς ερεθίσματα, εμπνεύσεις, παρατηρητικότητα. "Το θέατρο σηκώνει έναν καθρέφτη για να κοιτάζεται η φύση", όπως λέει και ο "Άμλετ". Δεν μπορείς να μην βλέπεις αυτά που γίνονται γύρω σου. Ενστικτωδώς ή ασυνείδητα, η ζωή περνάει στο θέατρο. Αλλά όχι εσύ "μπουρδουκλωμένος" μέσα σε όλο αυτό. Η ζωή και το θέατρο, μοιραία, είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Αλλά κάνουν υποδόρια την δουλειά τους.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: