«Μου είπαν ότι δεν μπορώ να βγω στο κανάλι γιατί δεν είχα σίριαλ στην τηλεόραση»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Καλά» παραχώρησε η Ελένη Καρακάση, η οποία μίλησε για την “σχέση” της με την τηλεόραση και αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό.

«Αν είχα μια ωραία πρόταση, θα έκανα κάτι στην τηλεόραση. Τα κανάλια προτιμούν ανθρώπους που είναι στην επικαιρότητα και που απασχολούν με τη ζωή τους και όχι με τη δουλειά τους. Δεν με ενδιέφερε να το παίξω αυτό το παιχνίδι. Ξεκίνησα πολύ αγνά με την τηλεόραση και με πολλές συνεντεύξεις και ειδικά με το κανάλι που συνεργαζόμουν. Επειδή πήγαιναν πολύ καλά τα νούμερα στις εκπομπές που πήγαινα και περνάγαμε καλά και γελάγαμε και είχαμε πολύ καλή σχέση και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που τότε ήταν στο καθημερινό πρωινό του Mega.

Είχαμε μια σχέση που είχα ανοίξει το σπίτι μου, είχαν μιλήσει άτομα της οικογένειάς μου και εξέθεσα πράγματα της προσωπικής μου ζωής και ανθρώπους που ίσως να μην ήθελαν να το κάνουν, για το κανάλι στο οποίο δούλευα. Την επόμενη χρονιά που δεν είχα τηλεόραση και που πρώτη φορά ζήτησα μια χάρη για να προβάλλω μια προσωπική θεατρική μου δουλειά που ήταν και δική μου παραγωγή, ζήτησα ένα πεντάλεπτο ή να έρθουν στο θέατρο να πάρουν κάποιες σκηνές ή να βγω σε μια εκπομπή, μου είπαν ότι δεν μπορώ να βγω στο κανάλι που συνεργαζόμουν τόσα χρόνια γιατί δεν είχα σίριαλ στην τηλεόραση», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Καρακάση!




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !