Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Ακουσα την Πάολα να ερμηνεύει Χατζιδάκι και....»

Unknown
0

H Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει επιλέξει με απενοχοποιημένο τρόπο τραγούδια για τις παραστάσεις της.


Έχει πει και Θεοδωρίδου και Βίσση και Μαζωνάκη. Είναι τόσο ακομπλεξάριστη που θα μοιραζόταν με κάποιον από αυτούς και τη σκηνή; «Δεν ξέρω, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες μια συνεργασία, δεν έχει να κάνει με το είδος, το βασικό είναι να πατάς γερά στα πόδια σου και δεν συμβαίνει πάντα αυτό. Μου αρέσουν πολλά τραγούδια αυτών των καλλιτεχνών, γι' αυτό και αν προκύψει η ευκαιρία τα λέω. Και νιώθω τυχερή γιατί θεωρώ πως έχω στο βιογραφικό μου αρκετές συνεργασίες, και πιστεύω πως θα το καρπωθώ αυτό μελλοντικά, έχω περάσει τα ζόρια της σύμπραξης, είναι σαν να έχω κάνει γάμο και να έχω πάρει διαζύγιο».

Άκουσε την Πάολα να τραγουδάει τον «Ευαίσθητο ληστή» του Μάνου Χατζιδάκι;

«Άκουσα την Πάολα να ερμηνεύει Χατζιδάκι και, ναι, μου άρεσε. Δεν με ενοχλεί να τραγουδάει ο καθένας ό,τι θέλει. Μπορούν όλοι να δοκιμαστούν σε όλα και ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να λέει και να αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Λόγω φόρτου εργασίας τις μέρες που έγινε ο θόρυβος δεν πήρα χαμπάρι ακριβώς για ποιο πράγμα κατηγορήθηκε, όμως την αθωώνω γιατί θεωρώ ότι είναι καλή σε αυτό που κάνει, είναι καθαρό αυτό και αν θέλει κάποια στιγμή να πει με το δικό της χρώμα το τραγούδι ενός συνθέτη που μέσα στην καρδιά και στον πολιτισμό μας είναι ένας από τους μεγαλύτερους, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να καταδικαστεί. Αν της έκανε καλό, αν την εξέφρασε, αν αισθάνθηκε έτοιμη να το κάνει, καλώς έκανε.

Άσε που κάποιοι δεν θα το είχαν ακούσει αλλιώς αυτό το τραγούδι, η Πάολα καλώς ή κακώς απευθύνεται σε έναν κόσμο νεανικό, με άλλα ακούσματα. Κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι με τόσες αποκλίσεις στα γούστα ή στις μουσικές γνώσεις, όταν έκανα την Πιαφ και με ρωτούσαν κάποιοι ποια είναι. Δεν φανταζόμουν μέχρι τότε ότι υπήρχαν άνθρωποι που δεν ήξεραν το όνομα Εντίθ Πιαφ - δεν λέω να την ακούς κάθε μέρα, αλλά να μη γνωρίζεις καν την ύπαρξή της; Αυτό μου φάνηκε αδιανόητο. Και μόνο, λοιπόν, που ακούστηκε αυτό το τραγούδι του Χατζιδάκι και του Γκάτσου, χρήσιμο είναι», λέει η ίδια στο Vimagazino.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !