Μάνος Παπαγιάννης: «Έχω κάνει λάθη»

Unknown
0

Τι είπε ο Μάνος Παπαγιάννης για τα «σταριλίκια» των συναδέλφων του, τις τρικλοποδιές και τα λάθη που έχει κάνει.


-Όταν έχεις να αντιμετωπίσει αντιδράσεις συναδέλφων σου που έχουν να κάνουν με «σταριλίκια», πώς αντιδράς;

«Κι αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς μας, και οφείλεις τότε να δημιουργήσεις τη χημεία. Δεν μπορεί να υπάρχει παράσταση, όταν δεν υπάρχει η συγκέντρωση και η αμοιβαία «ερωτική» σχέση μεταξύ των ηθοποιών. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί ηθοποιοί. Νομίζουν, ειδικά οι νέοι ηθοποιοί, ότι όλα θα είναι τέλεια στην καλλιτεχνική τους ζωή, ότι θα είναι πάντα με καλούς παρτενέρ, ενώ δεν ισχύει αυτό. Οφείλεις να ξεπεράσει κι αυτό το εμπόδιο, μέσα από τα πολλά που έχει να ξεπεράσει ο ηθοποιός».

-Πώς αποφεύγονται οι τρικλοποδιές, οι ανασφάλειες και η ματαιοδοξία;

«Πρέπει να υπάρχει θετική αύρα για όλα. Για καθετί κακό που συμβαίνει, υπάρχει κάτι καλό, αυτό νιώθω. Δυστυχώς, ζούμε σε μία χώρα που ο ηθοποιός πρέπει να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, δεν γίνεται αλλιώς, δεν πρέπει να ασχολείται μόνο με το κομμάτι της υποκριτικής, αλλά και της χημείας, της προώθησης και με το οικονομικό κομμάτι. Σε έναν επιτυχημένο ηθοποιό πέφτει ακόμα πιο βαρύ αυτό το κομμάτι. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος να αποφεύγω τα εμπόδια που συναντάω, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, είναι μία συνεχής πάλη»

-Έχεις φτάσει στα άκρα, να ξεπεράσεις το όριο λεκτικά και να έρθεις σε αντιπαράθεση με συναδέλφους σου;

«Λάθη έχω κάνει, δεν το συζητώ, θα κάνω και θα ξανακάνω, αλλά σημασία έχει η παράσταση, αυτό που έρχεται να δει ο θεατής. Έχει συμβεί να έχω ψυχραθεί αρκετές φορές με συναδέλφους, αλλά όχι να έχουμε σκοτωθεί. Προσπαθώ πάντα να βρίσκω λύσεις για να ξεπεράσω το εμπόδιο της στιγμής. Υπάρχουν συνάδελφοι που δεν θέλω να συνεργαστώ μαζί τους, γιατί γνωρίζω ότι δεν τα πάμε καλά σε ό,τι αφορά τη χημεία και τη σκηνική έλξη μεταξύ μας, δεν ταιριάζουμε, δεν λειτουργεί, κι εκεί δεν μπορείς να συνυπάρξεις» είπε στο Λοιπόν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !