Βαρβάρα Λάρμου: Μιλά για τις εξελίξεις στη σειρά «Μπρούσκο»

0
Παρ’ όλα αυτά, η Βαρβάρα Λάρμου ομολογεί πως η ηρωίδα της θα τον αγαπά πάντα, ενώ παραδέχεται ότι η υποκριτική είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας…

Γιατί η Αναστασία αρνείται να παντρευτεί τον Ανδρέα;
«Δεν θα ήθελε να παντρευτεί βεβιασμένα ή εκβιαστικά λόγω της πίεσης που της ασκεί ο Ματθαίος. Αισθάνεται ότι είναι πολύ νωρίς για να προχωρήσει οε γάμο. Ο Ανδρέας νιώθει αρχικά μια ακύρωση λόγω της άρνησης της, αλλά έχει πολύ ανοιχτό μυαλό και πνεύμα και το διαχειρίζεται μέσα του».
Ο Ματθαίος τη ζηλεύει παράφορα και θέλει να της πάρει την επιμέλεια του γιου τους…
«Εννοείται ότι αυτό εξοργίζει την Αναστασία, που αγαπά το παιδί της περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σταματήσει αυτή τη διαδικασία».
Αν και βλέπει σοβαρά τον Ανδρέα, σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει τον Ματθαίο. Είναι μάταιο για εκείνη να προσπαθήσει να προχωρήσει με κάποιον άλλον άντρα; «Η Αναστασία πάντα θα έχει έντονα συναισθήματα για τον Ματθαίο και θα τον αγαπάει βαθιά. Η προσπάθεια της να προχωρήσει είναι η ανάγκη της να εξελιχθεί, να αισθανθεί ηρεμία και να ζήσει στιγμές ευτυχίας. Οπότε σίγουρα δεν είναι μάταιη. Το τι θα νικήσει στο τέλος θα φανεί στην πορεία».
Εσείς θα μπαίνατε στη διαδικασία, για να ξεχάσετε έναν άντρα, να προχωρήσετε με κάποιον άλλον ή θεωρείτε πως μια τέτοια σχέση είναι καταδικασμένη από την αρχή;
«Πιστεύω πως οτιδήποτε κάνει τον κύκλο του και τελειώνει φέρει ένα πένθος. Το πένθος χρειάζεται χρόνο. Ο χρόνος για μένα είναι απαραίτητος για να κάνω μια νέα σχέση. Αυτό το διάστημα που θα μεσολαβήσει είναι δημιουργικό και θεωρώ ότι με βοηθά να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου και να μπορέσω να ξαναμπώ σε μια καινούρια σχέση χωρίς κατάλοιπα. Δεν πιστεύω στις καταδικασμένες σχέσεις, αλλά στις επιλογές. Οι καταδικασμένες σχέσεις, που δεν προσφέρουν ευτυχία, δεν μπορούν να σε εξελίξουν, αλλά οε κρατάνε δέσμιο μιας συνήθειας ή φόβου», λέει η ηθοποιός στο Τηλέραμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !