Η Μαίρη Συνατσάκη για τα νούμερα του ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στο TV Έθνος και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα χαμηλά  νούμερα τηλεθέασης που κάνει το "Ξαναδέστε τους".
Πάντως, υπάρχει πρόβλημα με τις καθημερινές επιδόσεις των «Ξαναδέστε τους» στους πίνακες τηλεθέασης. Πολλές μέρες η υποδοχή που σας επιφυλάσσει ο κόσμος είναι χλιαρή. 
Πότε τα νούμερά μας είναι καλά, πότε κινούμαστε λίγο πιο χαμηλά, όμως, δεν έχω διακρίνει να υπάρχει κανένας πανικός για τα νούμερα, ούτε μας έχουν ζητηθεί αλλαγές. Ετσι κι αλλιώς ο Νίκος είναι πολύ από πάνω απ΄ όλο αυτό και το παρακολουθεί και το δουλεύει πολύ προσεκτικά, όπως και η Μαρία. Υποθέτω πως αν υπήρχε θέμα, θα το είχα μάθει. 
Δηλαδή, υπάρχει μία ψυχραιμία στην εκπομπή παρά τις χλιαρές της επιδόσεις; 
Πάντα, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και πάντα προσπαθείς να πας όλο και καλύτερα, όλο και πιο ψηλά. Ομως, όχι δεν έχουμε πανικό για τα νούμερα... Δεν είμαστε σε σύγχυση, δεν αλλάζουμε τις σκαλέτες από το ένα λεπτό στο άλλο, δεν τροποποιούμε τη θεματολογία μας πενήντα φορές πριν βγούμε στον αέρα. Πέρυσι τέτοιες κινήσεις πανικού τις κάναμε. Φέτος δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: