Κοντογεώργη - Χρυσοστόμου: «Η μουρμούρα είναι μεταδοτική και εθιστική»

Unknown
0
Η Νάντια Κοντογέωργη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησαν για τη συνεργασία τους στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Τελικά η... Μουρμούρα είναι μεταδοτική!
Γιώργος, Νάντια: Και εντελώς εθιστική!

Πίστεψες πως ο ρόλος της Νικολέττας ήταν για σένα Νάντια:
Οχι, πίστεψα ότι αυτός ο ρόλος δεν ήταν για μένα, ότι αυτή η γυναίκα ήταν πολύ μακριά από μένα. Ίσως γι' αυτό και θέλησα αυτομάτως να το κάνω. Η Νικολέττα ήταν μία πολύ... κανονική γυναίκα για μένα.

Μουρμούρα βλέπατε πριν;
Γιώργος Νάντια: Βέβαια, αρκεί να ήμασταν σπίτι. Η Μουρμούρα έχει μία γλύκα, έχει τη γλύκα της αλήθειας... Η Μουρμούρα είναι κομμάτια της ίδιας μας της ζωής. Είναι μία σειρά που βλέπει με χιούμορ τη ζωή μας.
Γιώργος: Άλλωστε, σε ό,τι με αφορά, ευθύς εξαρχής είχα μια αγαπησιάρικη σχέση με αυτήν τη σειρά, γιατί ήταν να συμμετάσχω από τον πρώτο κύκλο, αλλά τότε δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε. Ε, τα καταφέραμε φέτος.
Νάντια: Μα είναι δυνατόν να μην έβλεπα Μουρμούρα , που εκτός όλων των άλλων έπαιζαν και τα φιλαράκια μου, ο Πάνος (Βλάχος) και η Ιωάννα (Τριανταφυλλίδου) και στη συνέχεια και ο Γιάννης (Τσιμιτσέλης)

Αρχικά είχατε άγχος;
Γιώργος Νάντια: Φυσικά και είχαμε άγχος... Είχαμε άγχος για το πώς ακριβώς θα τα βρούμε μεταξύ μας, με τα σενάρια, για το πώς θα δέσουμε με όλη την υπόλοιπη παρέα. Άλλωστε, κάθε αρχή είναι δύσκολη. Τίποτα δεν είναι απλό όταν το αντιμετωπίζεις σοβαρά και με υπευθυνότητα. Βέβαια, και ο Βλαδίμηρος και η Δάφνη και η Ελένη και ο κύριος Αντώνης μάς υποδέχτηκαν με απίστευτη αγάπη και γενναιοδωρία. Μας βοήθησαν πάρα πολύ.
Νάντια: Μπορεί τον Γιώργο να τον ήξερα, να τον θαύμαζα, να ήθελα να συναντηθούν οι δρόμοι μας κι ευτυχώς συναντήθηκαν , όμως, δεν γνωριζόμασταν. Έτσι, αρχικά είχα απίστευτο άγχος, γιατί θεωρούσα πως ήμασταν και δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Όμως, ένας καφές ήταν αρκετός για να μου φύγει το μεταξύ μας άγχος. Βρεθήκαμε, μιλήσαμε, επικοινωνήσαμε, μοιραστήκαμε πράγματα και μετά ήμουν σίγουρη πως παρέα μπορούμε να τα καταφέρουμε και να χτίσουμε μία όμορφη, πολύχρωμη σχέση. Και γενικότερα προσπαθώ να ξεπερνώ το άγχος μου για να μην αναστέλλω το... παρόν. Συνήθως αγχωνόμαστε για κάτι που έγινε ή που θα γίνει και χάνουμε το τώρα, τη στιγμή, και πραγματικά έχω αποφασίσει πως θέλω να ζω όλες τις στιγμές της ζωής μου.


Tv Έθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !