Πασίγνωστη παρουσιάστρια: Μετά από κάθε εκπομπή «πονάω»

Unknown
0
Υπάρχει η άποψη ότι «ο ανθρώπινος πόνος πουλά. Και πάντα θα πουλά όσο υπάρχουν ιστορίες και άνθρωποι που τολμούν να αποκαλύψουν την αλήθειά τους». Συμμερίζεστε αυτή την τοποθέτηση;
Όλα «πουλάνε». Η αγάπη, ο έρωτας, το σεξ… Εμείς δεν «πουλάμε» τον πόνο. «Πουλάμε» την απαλλαγή από τον πόνο. Αυτό που θέλουμε να βγει από την εκπομπή ως μήνυμα είναι πως για όλα υπάρχουν λύσεις και κάπου υπάρχει ο δρόμος προς τη λύτρωση. Για όλους τους ανθρώπους.
Να περάσουμε και σε κάτι άλλο; Αναπολείτε τα παιδικά σας χρόνια;
Τα μόνα χρόνια που αναπολώ είναι όταν είχα τα παιδιάμου μικρά κι έβλεπα την ελπίδα και το μέλλον μέσα στα μάτια τους. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να το δω αυτό. Βλέπω μια ασάφεια και μία αβεβαιότητα. Μία αγωνία του τι θα έρθει και το τι θα γίνει. Δυστυχώς μας έχουν καταδικάσει σε εθνική κατάθλιψη.
Τι σας λείπει περισσότερο από εκείνα τα χρόνια;
Η ανεμελιά. Μόνο αυτό μου λείπει.
Φτιάχνετε γλυκά στο σπίτι ή προτιμάτε να ακολουθείτε την τακτική των μοντέρνων γυναικών που ξεμπερδεύουν μ’ ένα κιλό μελομακάρονα, εν όψει εορτών, από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς;
Όλα σπιτικά και φτιαγμένα από τα χεράκια μου. Κάθε χρόνο, παραδοσιακά, μαζί με τα παιδιά, φτιάχνουμε μελομακάρονα, τα οποία κάνουμε και το Πάσχα γιατί τους αρέσουν πάρα πολύ.
Κλασική Ελληνίδα μανά να υποθέσω που είναι προσκολλημένη στα παιδιά της;
Μόνο ένα έχω να σας πω. Όταν έφυγε ο μεγάλος γιος μου για σπουδές, το πρώτο τρίμηνο πήγα εφτά φορές στο Μιλάνο. Όποτε, πολύ κλασική μάνα θα συμπλήρωνα εγώ. Μαγειρεύω φαγητό και τους πηγαίνω, με το που φτάνω στο σπίτι ξαναμαγειρεύω. Γιατί να διαφέρω άλλωστε από τις άλλες μανάδες που έχουν έγνοια τα παιδιά τους που σπουδάζουν στο εξωτερικό. Ό,τι μπορώ κάνω κι εγώ σαν μάνα για τα παιδιά μου.
Παρόλη την πίεση της δουλειάς, διαπιστώνω ότι καταφέρνετε να κρατήσετε τις ισορροπίες στο σπίτι.
Όχι απλά καταφέρνω. Για μένα το σπίτι, η οικογένεια και τα παιδιά είναι η πρώτη προτεραιότητά μου. Αυτά καθόρισαν όλη την επαγγελματική διαδρομή μου. Πάθαινα πανικό όποτε ήταν τα παιδιά στο σπίτι κι έπρεπε να λείψω για τα γυρίσματα της εκπομπής. Τώρα που μεγάλωσαν τόλμησα να είμαι πιο χαλαρή και ν’ ασχοληθώ περισσότερο με τα επαγγελματικά μου. Οι ευθύνες της μάνας είναι εσαεί. 365 μέρες τον χρόνο. Από την ώρα που γίνεσαι γονιός, δεν τελειώνει ποτέ αυτό. Απλά μεταλλάσσει αντικείμενο και μορφή.
Έχετε φίλους;
Φίλους; Αρκετούς.
Είδατε φίλους σας λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια να μεταλλάσσονται σ’ εχθρούς;
Φίλους μου όχι. Γνωστούς, ναι. Οι φίλοι μου είναι οι ίδιοι όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή μου, από τότε που ήμουνα σχεδόν μαθήτρια. Οπότε καταλαβαίνετε ότι οι σχέσεις δεν μεταλλάσσονται τόσο εύκολα από την επιτυχία όταν είναι τόσο δεμένες και δυνατές.
Κάνετε πράγματα μαζί;
Πέραν από την οικογένειά μου, που επιστρέφω κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για να τους δω, είναι οι φίλες και οι φίλοι μου.
Τι συζητάτε μεταξύ σας;
Τα θέματα μεταλλάσσονται κάθε φορά. Μιλάμε για μία σχέση που ξεπερνά την 20ετία και που με κάποιες από αυτές γίναμε κουμπάρες, κολλητές, είμαστε μαζί στο beachvolley. Συζητάμε για τα αθλητικά, τους τραυματισμούς μας, τα ψυχολογικά, τα οικογενειακά μας.
Σας κάνουν, κριτική;
Πρώτες και καλύτερες. Αλλά πιστεύω ότι είναι παρά πολύ καλές μαζί μου γιατί με αγαπάνε. Δεν έχω ακούσει ποτέ αρνητική κριτική που θα ήθελα κάποια στιγμή να το κάνανε.
Πιστεύετε στο Θεό;
Εννοείται. Και πάρα πολύ, μάλιστα.
Εκκλησία, πηγαίνετε;
Δεν εκκλησιάζομαι τόσο συχνά αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσο πολύ πιστεύω. Πιστεύω στο Θεό, ίσως όχι στην εκκλησία. Έχω καντήλι στο σπίτι μου, έχω εικόνες, προσεύχομαι…
Τι ονειρεύεστε όταν τα φώτα κλείνουν, οι «αστραφτερές» τουαλέτες βγαίνουν και κάθεστε στον καναπέ του σπιτιού σας με την οικογένειά σας;
Μόλις τελειώνω την εκπομπή, συνεχίζω να σκέφτομαι την εκπομπή. Είναι τόσο δυνατά κι έντονα τα συναισθήματα που νιώθω εκεί που τα κουβαλάω και στο σπίτι έχοντας βγάλει τα ρούχα, φορέσει κάτι πιο άνετο και τις παντόφλες μου. Δεν μπορείς να απαλλαγείς από αυτό. Γίνομαι κομμάτι της ιστορίας και του δράματος. Κάθε φορά πονάω.
Αυτά αποκάλυψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε στο Tv μανια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !