Και επίσημα χωρισμένοι...

0
Μπορεί το 2016 να έχει περάσει ανεπιστρεπτί πλέον, όμως μας άφησε βαθεια χαραγμένο στη μνήμη μας το πιο πολύκροτο διαζύγιο των τελευταίων ετών. Ναι, φυσικά και αναφερόμαστε στους Brangelina, οι οποίοι μετά από τέσσερις μήνες σχεδόν διαμάχης, έκαναν «κόμμα» και αποφάσισαν απο κοινού να μην δημοσιοποιήσουν ξανά ότι έχει σχέση με το διαζύγιο τους.


Λίγους μήνες πριν τους Brangelina όμως, άλλο ένα ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του και αυτό και γιατί σύμφωνα με -τις τότε- πληροφορίες φέρθηκε βίαια απέναντι στη σύζυγο του, με εκείνη να τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία.

Και μπορεί για ένα διάστημα τα πράγματα να ήταν αρκετά έντονα μεταξύ τους –ε, δεν ζήτησε και λίγα η ηθοποιός- όμως τώρα σύφωνα με τους δικηγόρους των ηθοποιών ο εφιάλτης τους έλαβε τέλος μια και είναι και επίσημα χωρισμένοι.

Ο λόγος για τον Johnny Depp και την Amber Heard, οι οποίοι μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν αρκετά τους καλοκαιρινούς μήνες, τώρα όμως είναι πλέον «ελεύθεροι».

Ο δικαστής που είχε αναλάβει το διαζύγιο τους συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία και αποφάσισε να κλείσει οριστικά την υπόθεση. Μάλιστα ο ίδιος δικαστής απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες μία αίτηση που είχε κάνει η νομική ομάδα του Johnny Depp, κατά την οποια ζητήθηκε από την Amber Heard να πληρώσει 100,000 δολάρια για τα νομικά έξοδα στα οποία υποβλήθηκε και κατέστη σαφές στον Depp, πως πρέπει να πληρώσει τα υπόλοιπα 6,8 εκατομ. δολάρια που οφείλει στην Amber σύμφωνα με τους όρους του διακανονισμού του διαζυγίου τους.

Ο εκπρόσωπος της Amber Heard μάλιστα Pierce O'Donnell, είπε στη DailyMail: «Είναι μία μεγάλη μέρα! Αυτό που η Amber ήθελε ήταν να πάρει διζύγιο και αυτό ακριβώς έγινε».

Και κάπως έτσι κλείνει ένας μεγάλος έρωτας!

www.queen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !