Σκληρή απάντηση Παππά στην απαίτηση των καναλαρχών να μην ελέγχονται-«Ξεπέρασαν κάθε όριο λογικής»


Όπως είναι γνωστό, οι καναλάρχες μέσω του ΣτΕ ζητούν να μην ελέγχεται πλέον το Πόθεν Έσχες τους ,και επιχειρηματολογούν βασιζόμενοι στην αντίστοιχη διαδικασία που αφορά τους δικαστικούς λειτουργούς(θυμήσου εδώ ).


Σε αυτή τους την απόφαση-αίτηση,λοιπόν, απήντησε σήμερα ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων,Νίκος Παππάς.

Η δήλωσή του:
Οι ιδιοκτησίες των καναλιών ξεπέρασαν κάθε όριο λογικής. Ζητούν –με προσφυγή της ΕΙΤΗΣΕΕ στο ΣτΕ- να εξαιρεθούν οι ίδιοι και τα μεγαλοστελέχη των επιχειρήσεών τους από τον έλεγχο του πόθεν έσχες τους.

Πρόκειται για μια ενέργεια-πρόκληση απέναντι στον ελληνικό λαό. Πρόκληση ακόμη μεγαλύτερη από τη μη πληρωμή τέλους συχνοτήτων και του φόρου διαφήμισης. Μεγαλύτερη και από τις σκανδαλώδεις αντισυνταγματικές παρατάσεις λειτουργίας που εξασφάλιζαν κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς.

Περιμένουμε να μας εξηγήσουν με ποια λογική θα υποχρεούται σε έλεγχο πόθεν έσχες ο κάθε ένας από τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα κανάλια, αλλά θα εξαιρούνται οι κατά τεκμήριο βαθύπλουτοι επιχειρηματίες-καναλάρχες, καθώς και τα πλουσιοπάροχα αμειβόμενα μεγαλοστελέχη τους. Τι θέλουν να κρύψουν; Γιατί χρειάζονται αυτό το σκοτεινό πέπλο;

Επίσης, περιμένουμε από την “Ηχώ των Καναλαρχών”, τη ΝΔ, να τοποθετηθεί άμεσα σχετικά με τη νέα απαίτηση των επιχειρηματιών-φίλων του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: