Γεράσιμος Σκιαδαρέσης:«Είναι δύσκολο να ξεπεραστεί ο Φατσέας...»

0

Ο ηθοποιός ,Γεράσιμος Σκιαδαρέσης,παραχώρησε συνέντευξη στο Mytv και τη δημοσιογράφο, Μάρα Σαρρή, κι αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο κόσμος τον έχει ταυτίσει με τον Φατσέα από το σίριαλ του Χάρη Ρώμα,Το Καφέ της Χαράς.



Πώς είναι για έναν ηθοποιό να τον ταυτίζει τόσο πολύ ο κόσμος με έναν ρόλο, όπως εσάς με τον Φατσέα, τον οποίο υποδυόσασταν στο Καφέ της Χαράς

«Τώρα πια το έχω συνηθίσει, έχω μάθει να το διαχειρίζομαι και το έχω ξεπεράσει. Τελευταία μου δίνει χαρά, γιατί έχω αναφορές και για τον Αστέρα Ραχούλας. Όχι ότι θα ξεπεραστεί ο Φατσέας. Είναι δύσκολο να γίνει αυτό, αλλά δεν με πειράζει, συμβαίνει καμιά φορά στη ζωή του ηθοποιού. Δεν μπορώ να πω ότι είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα, αλλά δεν είναι και κάτι που σε ταλαιπωρεί πολύ. Το αποδέχεσαι».

Τον πρώτο καιρό πως αισθανθήκατε; 

«Στην αρχή δυσκολεύτηκα να το διαχειριστώ, δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η ταύτιση. Και δυσκολεύτηκα, γιατί δεν ήξερα πόσο θα μου κοστίσει επαγγελματικά. Επίσης, πολύ απλά, δεν μου άρεσε να με φωνάζουν με ένα άλλο όνομα. Στην πορεία, όμως, βλέποντας πόση χαρά δίνει αυτό το πράγμα στον κόσμο, τα ζυγίζεις τα πράγματα και λες ''εντάξει, έπαιξα έναν χαρακτήρα ο οποίος έγραψε, έμεινε πολύ, ο κόσμος, πραγματικά χαίρεται και, όταν μου το λέει, ανοίγει η καρδιά του''. Οπότε, πρέπει να μάθω εγώ να το διαχειρίζομαι και να μην έχω την απαίτηση να αλλάξει ο κόσμος».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !