Δεν πήρε μεταγραφή...


Εδώ και λίγες μέρες έχει ακουστεί έντονα πως ο μετεωρολόγος του MEGA,Θοδωρής Κολυδάς, έχει αποχωρήσει από τον σταθμό της Μεσογείων και έχει...μετακομίσει προς το Ραδιομέγαρο της Αγ.Παρασκευής.

Αφορμή για την εν λόγω...είδηση στάθηκαν οι εμφανίσεις του μετεωρολόγου στο δελτίο της ΕΡΤ ,όπου βρέθηκε για προβλέψεις εν όψει και των δυσμενών καιρικών συνθηκών.Ωστόσο, ο Θοδωρής Κολυδάς δεν έχει αποχωρήσει από το ΜΕGA ούτε έχει πάρει μεταγραφή για την ΕΡΤ.Αντίθετα, στην ΕΡΤ εμφανίστηκε όχι ως μέλος του δυναμικού της,όπως ακούστηκε,αλλά ως υποδιοικητής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας(ΕΜΥ).

Συνεπώς,προς το παρόν -το τονίζω,διότι τίποτα δεν αποκλείεται στο μέλλον-,ο πολύ αγαπημένος μετεωρολόγος εξακολουθεί να βρίσκεται στο δυναμικό του ΜΕGA και οι όποιες εμφανίσεις του στον Κρατικό τηλεοπτικό φορέα δεν είναι συνέπεια μεταγραφής του, αλλά της ιδιότητάς του ως υποδιοικητή της ΕΜΥ.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: