Η ΕΣΗΕΑ εκφράζει ανησυχία με αφορμή τη σύλληψη του διευθυντή των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...


Χθες,απογευματινές ώρες,η αστυνομία εισέβαλε στα κτήρια των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ  και συνέλαβε,έπειτα από μήνυση του Πάνου Καμμένου,τον Διευθυντή,Παναγιώτη Τζένο,ενώ στόχος της αστυνομίας ήταν και η σύλληψη του εκδότη,Γιάννη Κουρτάκη,που,όμως,εκείνη την ώρα έλειπε κι έτσι πήγε αυτεπαγγέλτως στη ΓΑΔΑ.

Με αφορμή αυτό το πρωτοφανές περιστατικό, η ΕΣΗΕΑ εκφράζει την ανησυχία της κι ανακοινώνει τα παρακάτω:

Δέκα αστυνομικοί με πολιτικά, μετά από μήνυση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των «ΑΝΕΛ», Πάνου Καμμένου, συνέλαβαν στο γραφείο του στα «Παραπολιτικά» και οδήγησαν στη ΓΑΔΑ τον Διευθυντή του Ομίλου,Παναγιώτη Τζένο. Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αφορούσε και τον Εκδότη των εφημερίδων του ΟμίλουΜ κ. Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος προσήλθε αργότερα αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. 

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το κλίμα, που διαμορφώνεται με την παρέμβαση των διωκτικών Αρχών στα δημοσιογραφικά γραφεία. Η δημοσιογραφία οφείλει να ασκείται με συγκεκριμένους κανόνες, αλλά και την ελευθερία του Τύπου οφείλουν να την υπερασπίζονται και να την προστατεύουν όλοι.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: