Τάνια Τρύπη: Δεν χρειάστηκε να κάνω συμβιβασμούς....


Η Τάνια Τρύπη μίλησε για την καριέρα της και για τις «ταμπέλες» που υπάρχουν για τους ηθοποιούς.Τραγουδάς, χορεύεις και παίζεις. Αυτό είναι ένα «πακέτο» που χρειάζεται να έχει ο καλλιτέχνης πλέον στις μέρες μας.

Πάντα ήταν χρήσιμο. Αγαπώ πολύ το μουσικό θέατρο, το έχω σπουδάσει εδώ και πολλά χρόνια, είναι η μεγάλη μου αγάπη και αδυναμία, περνάω καλά μέσα σ' αυτό. Ο ηθοποιός δεν πρέπει να έχει ταμπέλες. Στο μουσικό θέατρο υπάρχουν άλλες απαιτήσεις. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες, ο ηθοποιός πρέπει να μπορεί να βρίσκεται σε όλα τα είδη θεάτρου.

Χρειάστηκε να συμβιβαστείς;

Όχι, γιατί μέχρι τώρα έχω υπάρξει πολύ τυχερή βρίσκομαι στο θέατρο από μωρό, μεγάλωσα μέσα σ' αυτό, συνεργάστηκα με πολύ σημαντικούς ανθρώπους από μικρή ηλικία, ήταν για μένα και σχολείο μαζί, εκτός από σπίτι μου, ήταν παιχνίδι, παιδική χαρά. Δεν χρειάστηκε να κάνω συμβιβασμούς, όχι, ούτε έχω μετανιώσει για κάτι που έχω κάνει. Δεν μου έχει τύχει, δεν ξέρω βέβαια αργότερα, μη λέω μεγάλες κουβέντες.

Με τον ίδιο τρόπο λειτουργείς και στην προσωπική σου ζωή;

Δεν πιστεύω ότι είναι διαφορετικό το επαγγελματικό κομμάτι από το κοινωνικό, είναι ένα πράγμα, ναι, έτσι είμαι. Λειτουργώ μόνο με το συναίσθημα. Όποτε έχω ακολουθήσει τη λογική, την έχω «πατήσει» πάρα πολύ. Ό,τι λάθος έχω κάνει στη ζωή μου, είναι επειδή έβαλα τη λογική και δεν άκουσα το ένστικτο μου, αυτό με έμαθε τι πρέπει να αποφεύγω. Τώρα δεν χρειάζεται να σκεφτώ τι πρέπει να αποφύγω την επόμενη φορά, απλά ακολουθώ το ένστικτο μου.

Στο συναίσθημα δεν γίνεσαι πιο ευάλωτη;

Όχι, είμαστε όπως πρέπει, η φύση έχει φτιάξει πολύ σωστά τα πράγματα, το ένστικτο μας το έχει δώσει για να μην την «πατάμε» στη ζωή μας, για να μας προφυλάσσει.

Πηγή: Λοιπόν


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: