Λίνα Σακκά: Η δουλειά µου δεν είναι η... ζωή µου!

0
Αποτέλεσμα εικόνας για Λίνα Σακκά
Η Λίνα Σακκά έχει ξεχωρίσει στη ζωή της από το θέατρο και αν και το λατρεύει, τονίζει πως προτεραιότητά της είναι η προσωπική της ζωής και κυρίως ο γιος της.



Γυρνάς, λοιπόν, στο θέατρο και πάλι, για να επιστρέψουµε στην «Κυρία της νύχτας». Στα χρόνια που σε παρακολουθώ σε αυτό, από τη ∆ραµατική του Θεάτρου Τέχνης και τα πρώτα σου δυνατά βήµατα, µέχρι τώρα που κατέκτησες τον χώρο, ξέρω ότι την αγαπάς τη σκηνή, χωρίς να είναι προτεραιότητά σου...

Ήταν πάντα σε πρώτο πλάνο η ζωή µου κι ακολουθούσε το θέατρο. Να σ’ το πω κι αλλιώς: η δουλειά µου είναι ένα κοµµάτι της ζωής µου, αλλά δεν είναι η... ζωή µου, όπως συµβαίνει σε άλλους καλλιτέχνες! ∆εν θέλω να πεθάνω στο σανίδι, που λένε κάποιοι. ∆εν έχω εµµονή µε το θέατρο. Το αγαπώ, το υπηρετώ, δουλεύω σκληρά για να ανεβάζω τον πήχυ, αλλά µέχρι εκεί. Έχω το παιδί µου, την οικογένειά µου, τους φίλους µου, τα ταξίδια µου και όσα αγαπώ πολύ.

Είναι ωραίο που «γυρνάς» στην Περέζ;

Είναι πολύ ωραίο, γιατί, όπως ξέρεις, εµείς οι ηθοποιοί έχουµε πάντα το ανικανοποίητο του ότι θα µπορούσαµε να πετύχουµε ένα αρτιότερο αποτέλεσµα µε τον όποιο ρόλο παίξαµε. Τώρα που «ντύνοµαι» ξανά την Περέζ, και δη µε ανανεωµένη µατιά από τη σκηνοθέτιδά µας και µε αρκετές αλλαγές στη διανοµή, έχω τη δυνατότητα να την προχωρήσω ακόµα πιο πολύ. Θέλω να τονίσουµε ότι παίζω µε εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Οθωνα Μεταξά, τον ∆ηµήτρη Γεωργαλά, τον Αγησίλαο Αλεξίου, τον Στάθη Μαντζώρο, τον Κωνσταντίνο Αρνόκουρο, τη Φανή Γέµπτου, την Κατερίνα Νικολοπούλου, τον Χριστόφορο Μπαρµπαγιάννη και τον Αλέξη Φουσέκη. Επίσης, σε ρόλο-έκπληξη θα απολαύσετε τον πολυσχιδή Αλέξανδρο Ρήγα, που θαύµαζα και εκτιµούσα πάντα, χωρίς να έχει τύχει να συνεργαστώ µαζί του.

Πηγή: Real

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !