Νέες λεπτομέρειες για το ΡΟΝΤΕΟ του ΣΚΑΪ- Αυτοί αναλαμβάνουν σκηνοθεσία και αρχισυνταξία


Όπως είναι γνωστό, η προγονός μας ,Ευρώπη, η κόρη του Φοίνικα και της Τηλέφασσας, καβάλησε έναν ταύρο και άρχισε να πετάει πάνω από τη Γηραιά Ήπειρο, στην οποία και δώρισε το όνομά της.
Η υπέρτατη υπερηχητική τεχνολογία του ταύρου βρίσκεται στη κατοχή της ομάδας ΡΟΝΤΕΟ γι' αυτό και κοσμεί τον θυρεό της. Με σεβασμό στην Ιστορία μας και με βαθειά συναίσθηση του πατριωτικού μας καθήκοντος αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την υπέρτατη τεχνολογία προς όφελος του Ελληνικού Λαού.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι με το τεράστιο μπάτζετ των 3 τρισεκατομμυρίων που προκύπτει από τα δικαιώματα που πουλήσαμε σε πηγή που δεν μπορούμε να κατονομάσουμε. θα δημιουργήσουμε μια εκπομπή που θα συναντήσει τη συμπαντική συνειδητότητα.

ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ότι ο κάθε τηλεθεατής που θα μας παρακολουθεί κάθε απόγευμα από τον ΣΚΑΪ, θα εισπράττει ...χιλιάδες ευρώ για τις πρώτες του ανάγκες. Σε περίπτωση που το σχέδιό μας δεν υλοποιηθεί, υπεύθυνες θα είναι οι ξένες δυνάμεις που υποστηρίζουν αντίπαλες εκπομπές.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΈΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΡΟΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ.

ΟΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΙ:  Βαγγέλης Περρής Αθηναΐς Νέγκα
Η ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ:  Άννα Μαρία Βέλλη

ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ:  Περικλής Ασπρούλιας (σκηνοθέτης) 
Χριστίνα Κατσαντώνη (αρχισυντάκτης)

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: