Κοντογεώργη-Χρυσοστόμου: «Με ψυχραιμία και συγκέντρωση όλα γίνονται»


Μετά την απολαυστική της ερμηνεία σαν «Βίβιαν» στο «Παρτάλι», οι περισσότερες προτάσεις που ήρθαν στον δρόμο της Νάντιας Κοντογεώργη είχαν μία παραπάνω δόση... σουρεαλισμού.


Νάντια: «Είναι αλήθεια αυτό, γι’ αυτό και ενθουσιάστηκα με τη «Μουρμούρα», γιατί μου έδινε τη δυνατότητα να προχωρήσω με κάτι διαφορετικό!» τόνισε στο TV Έθνος.

-Γιώργο, είσαι από καλλιτέχνες που με την ίδια ευκολία «βουτούν» σε έργα αρχαίας τραγωδίας, σε κλασικά θεατρικά έργα, σε σατιρικές παραστάσεις και την επομένη σε μία τηλεοπτική σειρά, έχοντας πάντα το ίδιο πάθος.

Γιώργος: «Υπήρξε στιγμή που ανησύχησα πάρα πολύ γιατί διαπίστωσα πως με είχε κυριεύσει ένας καλλιτεχνικός φόβος βάσει του οποίου υπήρξε ο κίνδυνος να αποφασίσω να ακολουθήσω πιο ασφαλή μονοπάτια... Όμως, ευτυχώς αντιλήφθηκα πριν να είναι αργά τι μου είχε συμβεί και αντέδρασα. Αποφάσισα να ψάχνομαι περισσότερο, να προσπαθώ να κάνω πράγματα που να με πηγαίνουν έστω και λίγο πιο κάτω, κι ας ζορίζομαι κι ας πιέζομαι κι ας με πιάνουν οι ανασφάλειές μου.»

-Πάντως, το να μοιράζεσαι σε τόσα διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα είναι μία άσκηση για δύσκολους λύτες.

Γιώργος: «Δεν θα πω όχι... Αλλά με ψυχραιμία και συγκέντρωση όλα γίνονται.»

-Δεν υπήρξε στιγμή που να χάσεις την ψυχραιμία σου;

Γιώργος: «Σίγουρα, δεν είμαι ο... Σούπερμαν! Φυσικά και υπήρξε μέρα που έχασα την ψυχραιμία μου, που υπέκυψα στον πειρασμό και βγήκα αργά, που ήπια, που μετά δεν ξύπνησα, που έχασα μία μέρα γύρισμα, σε συνδυασμό και με κάποια προσωπικά τρεχάματα που είχα, ναι, υπήρξε μέρα που χάθηκε παντελώς ο έλεγχος.»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: