Η Ματσούκα για το ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ-ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ:«Είναι αριστούργημα αυτό το έργο...»


Η Δήμητρα Ματσούκα πρωταγωνιστεί φέτος ,υποδυόμενη την Ελίζα Ντούλιτλ, στο έργο του Μπέρναρντ Σω ,«Πυγμαλίων-Ωραία μου κυρία», στο θέατρο Πάνθεον.Η ηθοποιός μιλά για το έργο αυτό...

''Με δυο λόγια, θα σας πω ότι πρόκειται για έναν ρόλο που είναι δώρο για έναν ηθοποιό. Η Ελίζα είναι ένα χαμίνι του δρόμου, που,όμως, ονειρεύεται να αλλάξει. Αυτό το προσπαθεί μέσα από μια αστεία, συχνά ξεκαρδιστική, διαδρομή δίπλα στον καθηγητή, Χίγκινς. Καταφέρνει μετά την άγρια κριτική του στο πρόσωπό της να αποκτήσει αυτοσεβασμό και να μάθει επιτέλους να μιλά και να φέρεται. Είναι αριστούργημα αυτό το έργο του Μπέρναρντ Σω, ανήκει στα κορυφαία του είδους της κομεντί στο διεθνές ρεπερτόριο και παίζεται συνέχεια σε όλον τον κόσμο εκατό και πλέον χρόνια. Είμαι συνεπαρμένη από την παράστασή μας. Κάθε φορά στο τέλος του έργου, που κλείνει με τον Κώστα και εμένα, προσπαθώ να κρύψω τη συγκίνησή μου. Το ίδιο συμβαίνει και στον Κώστα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι σκηνικά φέτος''.

 Αγορά.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: