Ηρώ Μπέζου: Οι δικοί μου δεν με ενθάρρυναν, αλλά δεν με απέτρεψαν κιόλας για την υποκριτική....

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηρώ Μπέζου
Η Ηρώ Μπέζου σε συνέντευξή της μίλησε για τους γονείς της και για την ενασχόλησή της με την υποκριτική.Μεγαλώσατε με δύο ηθοποιούς. Η υποκριτική ήταν μονόδρομος για σας;

Ήταν μ' έναν τρόπο αυτονόητο. Οι δικοί μου δεν με ενθάρρυναν, αλλά δεν με απέτρεψαν κιόλας. Δεν ζήτησα την συμβουλή τους, αλλά είδα πώς είναι όλο αυτό και μου άρεσε. Ίσως σ' ένα άλλο περιβάλλον να μην μου ξυπνούσε αυτή η παρόρμηση. Έτσι, όταν τέλειωσα το Λύκειο μπήκα στην Δραματική Σχολή του Εθνικού.

Πώς ήταν όταν συμπρωταγωνιστήσατε με τον πατέρα σας στην «Αντιγόνη» του Ανούιγ;

Πάντως δεν υποκρινόμασταν πως ήμασταν άγνωστοι. Μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη. Είχε κάποιες δυσκολίες –ήταν δύσκολο και το έργο. Αλλά ήταν μια ευκαιρία να δω πώς είναι να παίζεις με τον πατέρα σου. Γνωριστήκαμε καλύτερα σε ένα άλλο πλαίσιο. Αλλά μου φαίνεται τόσο μακρινό αυτό σήμερα….

Πολλοί συνάδελφοί σας εγκαταλείπουν την Ελλάδα. Σας πέρασε ποτέ κι εσάς αυτή η σκέψη;

Πέρα από την κρίση, πολλοί καλλιτέχνες πάνε έξω γιατί το επιθυμούν, ή γιατί πιστεύουν πως εκεί θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες. Εγώ δεν είχα ποτέ στ’ αλήθεια αυτήν την επιθυμία. Ακόμα και τις στιγμές που δυσφορώ εδώ, δεν υπάρχει κάποιο άλλο μέρος που θα ονειρευόμουν να βρίσκομαι. Μου αρέσει η ζωή μου εδώ, η γειτονιά μου στα Πετράλωνα. Είμαι βέβαια και τυχερή που μέχρι τώρα μπορώ να ζω από την δουλειά μου χωρίς να κάνω κάποιο μεγάλο συμβιβασμό.

Πηγή:spirtonet

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: