Βασιλική Τρουφάκου για ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ:«Ήμουν αρκετά αγχωμένη σε αυτή τη δουλειά»


H Bασιλική Τρουφάκου, που πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του Ant1,''Daddy cool'',έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από το ''Παρτάλι'' του Παπαπέτρου.Η ηθοποιός μιλά για τη δουλειά αυτή αλλά και τη διάκριση που έλαβε για την ταινία,''Ουζερί Τσιτσάνης''...

Μετά από πλειάδα θεατρικών παραστάσεων ήρθε στη ζωή σας το ''Κάτω Παρτάλι''. Πώς ήταν ο πρώτος επιτυχημένος ρόλος στην τηλεόραση; 

«Ήμουν αρκετά αγχωμένη και άπειρη σε αυτή τη δουλειά και δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι την απόλαυσα όσο θα ήθελα. Ωστόσο, ήταν ένας πολύ προστατευμένος ρόλος και έτσι η όποια δημοσιότητα ήρθε σχετικά ομαλά, χωρίς να μου αλλάξει την καθημερινότητα».

Το 2016 είχε και μια μεγάλη διάκριση για εσάς. Το Βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για την ταινία, ''Ουζερί Τσιτσάνης''. 

«Κάποιες φορές βραβεία ή επιχορηγήσεις δίνονται από επιτροπές που μπορεί να μην έχουν δει καν τη δουλειά σου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το βραβείο προερχόταν από τα μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, οπότε πήρε μέσα μου άλλη αξία».

Τηλεθεατής 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: