Γιάννης Σπαλιάρας:«∆εν θα πω ψέµατα ότι δεν µε ενδιαφέρει η παρουσίαση»

0

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ,πέρα από μοντέλο κι ηθοποιός,είπε να δοκιμαστεί φέτος και στον ρόλο του πανελίστα, κι έτσι μπήκε στο LA BIRI BIRI του Ε...

Σας είχε γίνει ξανά πρόταση για τηλεοπτική εκποµπή. Γιατί είπατε το «ναι» φέτος; 

''Έπαιξε σηµαντικό ρόλο ότι µε πήρε η ίδια η Χριστίνα τηλέφωνο, µου είπε ότι πιστεύει σε εµένα και ότι µε υπολογίζει. Αισθάνθηκα ότι θα βρίσκοµαι σε ένα περιβάλλον που µπορώ να εξελιχθώ, καθώς είναι άνθρωπος που της αρέσει η οµαδική δουλειά και «αφήνει» χώρο στους γύρω της''.

Ιδανικά, τι θα θέλατε να παρουσιάσετε; 

''Η τηλεόραση µου αρέσει, την αγαπώ, ήθελα να δοκιµαστώ και σε κάτι διαφορετικό από τα σίριαλ. ∆εν θα πω ψέµατα ότι δεν µε ενδιαφέρει η παρουσίαση. Αυτό που κάνω τώρα είναι ένα µεγάλο «σχολείο» για εµένα. Σε ένα σχεδόν τρίωρο καθηµερινό ζωντανό πρόγραµµα µαθαίνεις πολλά. ∆εν νοµίζω, όµως, ότι αυτή την εποχή διαλέγουµε εκποµπές. Τα κανάλια παρουσιάζουν προγράµµατα που πιστεύουν πως θα έχουν ανταπόκριση και έπειτα επιλέγουν τους παρουσιαστές που θεωρούν ότι ταιριάζουν στο concept. Θα ήθελα να παρουσιάσω µια εκποµπή lifestyle, µε γυµναστική, διατροφή, πράγµατα που ξέρω καλά. Η αλήθεια είναι ότι βαριέµαι τα πολιτικά θέµατα πάρα πολύ, αλλά πλέον, έτσι όπως είναι η κατάσταση στη χώρα µας, δεν µπορώ να πω ότι µε αφήνουν τόσο αδιάφορο όσο παλαιότερα. Επίσης, το ποιος χώρισε και το ποιος τα έφτιαξε δεν µπορώ να πω ότι είναι το... δυνατό µου σηµείο''.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !