Ελένη Ράντου: Ο όρος Αριστερά δεν υπάρχει και δεν συναντιέται πουθενά....

0
Αποτέλεσμα εικόνας για Ελένη Ράντου
Τι δεν θα συγχωρούσε η Ελένη Ράντου απ' όλα αυτά που βιώνουμε;



«Το ότι τα παιδιά μας θα ζήσουν χειρότερα από μας. Δεν υπάρχει κανένα μέλλον για την επόμενη γενιά. Πάντα οι άνθρωποι πάλευαν για την επόμενη γενιά. Τώρα δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτό με θυμώνει πιο πολύ. Δεν έχουν στόχο τα βάσανα. Να πεις θα πεινάσω αλλά θα γίνει αυτό. Δεν υπάρχει το «αλλά». Υπάρχει σκέτο το «θα πεινάσω». Και μάλιστα υπό τη σκέπη μιας «αριστερής» κυβέρνησης» τόνισε στο Έθνος.

-Τι σημαίνει Αριστερά σήμερα;

«Είναι ήδη ξεπερασμένος ο όρος. Δεν υπάρχει και δεν συναντιέται πουθενά. Οτιδήποτε αριστερό, έτσι όπως το ξέραμε, που σημαίνει ότι έχει μια τάση να προσπαθεί να απονείμει δικαιοσύνη και να αμβλύνει τις αδικίες, δεν ισχύει εξ ορισμού. Οποιοσδήποτε φαντάζεται ότι μπορεί να δημιουργήσει πυρήνες Κούβας είναι ή αιθεροβάμων ή ανώριμος. Ηταν μια ωραία παγίδα η «Αριστερά», για να εφαρμοστούν οι πιο δεξιές πολιτικές. Πάρτε μια Αριστερά και κάνετε τα πιο συντηρητικά πράγματα. Οπως να συνεχιστούν τα μνημόνια με αυτό τον τρόπο, να αυξηθούν οι φόροι, να έχετε το κεφάλι κάτω. Εάν θέλετε να το κάνετε με μια «Αριστερά», κάντε το με μια Αριστερά. Οτι θα γίνει θα γίνει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.»

-Δεν έχει σημασία το πρόσημο, δηλαδή;

«Εξω το ξέρουν πολύ καλά. Εμείς εδώ δεν το καταλάβαμε. Εξω ήθελαν κυβέρνηση που θα είχε τη δυνατότητα να περνάει τα μέτρα στη Βουλή. Οποια και να ήταν. Το μόνο ζόρι που τραβάνε είναι με την ακροδεξιά.»

-Πού οδηγεί η άνοδος της ακροδεξιάς;

«Στην Ευρώπη υπάρχει, ακόμη, ένα δίχτυ ενοχών. Στην Αμερική είναι απενοχοποιημένα όλα. Είναι η εποχή που η επιβίωση είναι πιο σημαντική από τις αξίες. Οταν πεινάει ο άλλος, δεν θα σκεφτεί την αλληλεγγύη... Αυτό που με φοβίζει και με θλίβει είναι ότι η Ευρώπη αποτελεί ό,τι πιο καλό μπορεί να υπάρξει, αυτήν τη στιγμή, στον πλανήτη. Αυτό του οποίου έχουμε δει το σκληρό πρόσωπο, είναι ό,τι έχει μείνει, για να διαφυλάξει ένα αξιακό σύστημα.»

-Μια ευχή για το 2017;

«Μια καλύτερη προοπτική για τους ανθρώπους. Εάν οι άνθρωποι είναι καλά, είναι και η χώρα. Παρά το ότι μας λένε το αντίθετο, ότι όσο πιο πολύ πεινάμε τόσο πιο πολλή ανάπτυξη έχουμε. Είναι το καινούργιο μοντέλο ευμάρειας και οικονομίας. Οι αριθμοί να πηγαίνουν καλά, όχι οι άνθρωποι!»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !