Σταθερός χαρακτήρας...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Τις τελευταίες εβδομάδες είχαν φουντώσει οι φήμες περί συζητήσεων μεταξύ του ΑΝΤ1 και του Νίκου Χατζηνικολάου. Και οι συζητήσεις αυτές είχαν αίσιο τέλος για τις δύο πλευρές, με το κανάλι του Αμαρουσίου να ανακοινώνει με ένα λιτό δελτίο Tύπου 22 λέξεων την έναρξη της συνεργασίας τους: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017».

Αυτό που παρέμενε γρίφος και ξεκαθάρισε με την ανακοίνωση του σταθμού είναι ο ρόλος του γνωστού δημοσιογράφου, αφού στην τελευταία του συνεργασία με το Star ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν ο σχολιαστής, με τη Μάρα Ζαχαρέα να είναι η παρουσιάστρια. Πλέον, ο δημοσιογράφος επιστρέφει στο ρόλο του anchorman. Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν θα πλαισιώνεται από τη δική του ομάδα, αλλά θα συνεργαστεί με τον επικεφαλής του ενημερωτικού τμήματος του σταθμού, Γιάννη Μιχελάκη (γενικό διευθυντή ενημέρωσης ΑΝΤ1), και φυσικά τον Στρατή Λιαρέλλη (διευθύνοντα σύμβουλο ΑΝΤ1).

Ο χαρακτήρας του δελτίου δεν πρόκειται να αλλάξει, αφού ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θα φιλοξενεί σχολιαστές. Η ώρα μετάδοσης του δελτίου θα παραμείνει ίδια (19.00), ενώ εκεί που πρόκειται να δούμε κάποιες αλλαγές θα είναι στα χρώματα και τις γραμματοσειρές, στα οποία θα γίνει κάποιο ελαφρύ φρεσκάρισμα.

Ο ΑΝΤ1 είναι το πέμπτο κατά σειρά κανάλι με το οποίο θα συνεργαστεί ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης. Είχαν προηγηθεί το Mega, ο Alpha, το Alter και το Star.

peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !