Χαριτάτος - Μπαρμπαρίγου: Στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμηση....

0
Αποτέλεσμα εικόνας για χαριτατος μπαρμπαριγου
Στα δικαστήρια σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης του Σπύρου Χαριτάτου και της πρώην συνεργάτιδάς του, Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.


Σύμφωνα με τη Freddo, ο δημοσιογράφος με μήνυσή του και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της τηλεοπτικής μαγείρισσας ζητούσε αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ, ποσό που δήλωνε ότι θα διαθέσει για τα συσσίτια των αστέγων. Μια τηλεοπτική συνέντευξη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στις 26 Φεβρουαρίου του 2013, στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ήταν η σπίθα που έβαλε φωτιά στις ήδη τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στη μαγείρισσα και τον Σπύρο. Η μαγείρισσα είχε τονίσει πως την περίοδο που ήταν στο πλατό της εκπομπής «10 με 1 μαζί» στον ΑΝΤ1, ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος της έκαναν καψώνια, με αποτέλεσμα να κλονιστεί σε τέτοιο βαθμό η υγεία της που απέκτησε αυτοάνοσο θυρεοειδή. Άμεση ήταν η νομική αντίδραση του Σπύρου, ο οποίος κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά της Αργυρώς.

«Η με καθυστέρηση δυόμισι ετών επίσημη παρουσίαση του “τηλεοπτικού δράματος” μιας δήθεν βασανισμένης μαγείρισσας από αδίστακτους παρουσιαστές, με αναφορές μάλιστα σε θέματα υγείας, ήξερε ότι θα κέντριζε το ενδιαφέρον και του πλέον αδιάφορου για το πρόσωπό της τηλεθεατή» ανέφερε ο Σπύρος Χαριτάτος στην αγωγή του. «Φέρομαι να είμαι υπαίτιος για την καταστροφή της υγείας της (μαζί με τον Γεώργιο Καραμέρο) να τη βασανίζω με καψώνια. Το δικαστήριό σας αντιλαμβάνεται από τα παραπάνω σε ποιο βαθμό επιχειρείται από την εναγομένη η επαγγελματική μου συντριβή, από τη στιγμή μάλιστα που ως πρώην συνεργάτιδά μου μοιάζει στα μάτια και την αντίληψη του αβασάνιστου παρατηρητή “αξιόπιστη” στη μαρτυρία της, ως γυναίκα εργαζόμενη δήθεν “θύμα” κακού προϊσταμένου, χωρίς ποτέ να έχω υπάρξει προϊστάμενός της, αλλά και ως γυναίκα θύμα βασανισμού».

Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου του 2016 ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί η αγωγή του 1 εκ. ευρώ που είχε ασκήσει εναντίον της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου ο άλλοτε συνεργάτης της Σπύρος Χαριτάτος. Τελικά στην αίθουσα του κτιρίου 4 του Πρωτοδικείου δεν εμφανίστηκε καμία από τις δύο πλευρές και όπως ορίζει ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας σε περίπτωση απουσίας όλων των διαδίκων, η συζήτηση ματαιώνεται.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !