Η μοναδική εμπειρία της Χριστίνας Λαμπίρη στο ΣΚΑΪ: Σκεφτόμουν τι είναι αυτό που ζω τώρα

Unknown
0
Καλεσμένη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήταν το πρωί η Χριστίνα Λαμπίρη. Η δημοσιογράφος μίλησε για την επί ΣΚΑΪ εποχή και αφού αποκάλυψε πως ήταν δακτυλοδεικτούμενη στους διαδρόμους του σταθμού μια και τότε ήταν καθαρά ενημερωτικός, αποκάλυψε πως ένιωθε και παράταιρη για τον ίδιο λόγο.

"Μου έδινε σκυτάλη ο Αυτιάς. Απ' τα κουστούμια έβγαινε μια ξανθιά νταρντάνα με το μαλλί μπούκλα μέχρι εδώ, με τα εξώπλατα και τα σέξυ και με το λογότυπο του ΣΚΑΪ από πάνω", δήλωσε συγκεκριμένα.

"Υπάρχει η εικόνα που δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Είναι μέσα Ιουλίου λόγω καλοκαιριού έχω μαυρίσει, έχω φτιάξει μια μπούκλα γκράντε, σκουλαρίκι, τσαχπινιά, θα πήγαινα και διακοπές και την ώρα που είμαι στον αέρα και μες στην καλή χαρά "σκάει" η σύλληψη Μαζιώτη και επειδή με τον Μαλέλη έχουμε μια εξαιρετική σχέση και με εμπιστεύεται, παίρνω το θέμα όλο πάνω μου. Έπρεπε να δείτε τον εσωτερικό μου κόσμο που έβλεπα το μόνιτορ. Έβλεπα πως ήμουν ντυμένη και έναν Μαζιώτη κάτω, ανθρώπους να τρέχουν να σωθούν και εγώ να περιγράφω τις εικόνες και σκέφτομαι "Πόσο πιο σουρεάλ μπορείς να γίνεις κορίτσι μου; Τι είναι αυτό που ζεις τώρα;", εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !