Γιαννιάς-Παντελιδάκη: Ρομαντική έξοδος, τρεις μήνες πριν υποδεχθούν τον γιο τους


Ο νέος χρόνος θα είναι ο πιο ευτυχισµένος για τον Γιώργο Γιαννιά και τη σύζυγό του Ελευθερία Παντελιδάκη, καθώς σε τρεις µήνες από τώρα θα ζήσουν την πιο ευτυχισµένη τους στιγµή µε τον ερχοµό του γιου τους.


Η όµορφη δασκάλα χορού είναι ήδη στον έκτο µήνα της εγκυµοσύνης της και περιµένει πώς και πώς την άφιξη του µωρού της, που θα αποτελέσει και την επισφράγιση της ευτυχίας της µε τον τραγουδιστή. Το ζευγάρι, έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια σχέσης, το καλοκαίρι που πέρασε ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, την όµορφη Ρόδο. Και από εκείνη την ηµέρα, τόσο ο Γιώργος Γιαννιάς όσο και η Ελευθερία Παντελιδάκη έδειξαν αποφασισµένοι να κάνουν αµέσως πραγµατικότητα το µεγάλο τους όνειρο και να δηµιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Τα ευχάριστα νέα δεν άργησαν να έρθουν και πλέον οι δυο τους περιµένουν πώς και πώς να έρθει η στιγµή που θα κρατήσουν αγκαλιά το πρώτο τους παιδί.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε ροµαντική του έξοδο στον «Κουρσάρο» στο Κολωνάκι, όπου απόλαυσε το δείπνο του. Χαµογελαστοί, ευτυχισµένοι και πολύ ερωτευµένοι, ήπιαν το κρασί τους, µαζί µε ψάρια και θαλασσινά και σχετικά νωρίς πήραν τον δρόµο της επιστροφής για το σπίτι τους, σύμφωνα με τη real.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: