Ιωσήφ Μαρινάκης:Το ΡΟΥΑ-ΜΑΤ τον έκανε να πει «ναι» στο ΜΠΡΟΥΣΚΟ...


Ο Ιωσήφ Μαρινάκης,σε συνέντευξή του,μιλά τόσο για τους λόγους που είπε ''ναι'' στο Μπρούσκο όσο και για την εξέλιξη του ρόλου του...

Με τους Κούλλη Νικολάου, Βάνα Δημητρίου και Ανδρέα Γεωργίου είχατε συνεργαστεί και στο Ρουά ματ.'Ήταν αυτός ένας λόγος να πείτε το «ναι» στη συνεργασία; 

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο αυτή η "προϊστορία", θεώρησα πως ήταν κάτι πολύ ασφαλές. Πρώτα απ' όλα βέβαια ήταν ο ρόλος. Συζητήσαμε με τη Βάνα, μου μίλησε για τον Ανδρέα και μου άρεσε από την αρχή».

Στα επόμενα επεισόδια ο Ανδρέας «τρυπώνει» μαζί με τον Σήφη στο γραφείο του Αλκιβιάδη για να βρει στοιχεία εναντίον του και παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο... 

«Ριψοκινδυνεύει πολύ επειδή έχει στο μυαλό του τον άδικο χαμό του αδερφού του. Πρέπει, λοιπόν, να τον ξεσκεπάσει αυτόν τον τύπο. Από τον Ανδρέα μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα. Είναι ένας άνθρωπος σκληρός, αληθινός ο οποίος προκειμένου να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη και να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπά μπορεί να κάνει τα πάντα».

Τι τον γοητεύει στην Αναστασία; 

«Το ότι είναι καθαρός, ντόμπρος άνθρωπος. Είναι πολύ Κρητικιά, αγρίμι! Μοιάζουν οι δυο τους. Στην ουσία βλέπει τον εαυτό του στην Αναστασία».

Ωστόσο, αντιλαμβάνεται τους «ανοιχτούς λογαριασμούς» της με τον Ματθαίο. Δεν ενοχλείται; 

«Σίγουρα καταλαβαίνει πως μεταξύ τους υπήρξε μια σχέση πολλών ετών και επι πλέον υπάρχει ένα παιδί. Είναι ξεκάθαρος άνθρωπος ο Ανδρέας. Από τη στιγμή που του λέει η Αναστασία ότι θέλει να είναι μαζί του, προσπαθεί να το παλέψει, γιατί θέλει πολύ να είναι μαζί της. Εξάλλου ο έρωτας είναι τυφλός».

Τηλέραμα

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: